Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
ај малце помош, мобилен од државниве што ги даваат, работи само со картичката што идеше со него, кога ќе сменам картичка бара некој код... чаре ?

ај малце помош, мобилен од државниве што ги даваат, работи само со картичката што идеше со него, кога ќе сменам картичка бара некој код... чаре ?

Декодирање .... каков телефон имаш?

не знам некоја безвезе стара нокиа...

сакам да прашам дали може нокиа 1100 што е RH-18 да се флешува со RH-15,16 :)

Ако може да ми помогни некој имам Samsung SGH-F480V и сакам да го декодирам сам ако знае некој како нека кажи фала однапред

како можам да си го декодирам sony ericsson c902 кога улезам преку <**< едната мреза ми е заклуцена и ми траже код само не знам кај да го најдамае малку џеллп..pls

Сите што имавте проблеми со декодирање околу вашите мобилни телефони добивте приватни пораки со солуции/препораки за да си го средите проблемот.

Торте - јас имам флеш фајл за 1100 рх-15, ако ти треба трк на скајп.

Necrophilia da te zamolam ako mozesh da mi pomognesh...Imam Alcatel OT-800 i prima samo T-mobile kartici . Znaesh li kako moze da se dekodira da prima na VIP. Te molam odgovori mi i pomogni mi ako mozesh...Blagodaram odnapred :)

Пак да прашувам, Нокиа 6303 класик, декодирање односно сим унлок , дали цената се симна?

Имам алкател -от 800 и сакам да го декодирам за да користам вип картичка,само ако можит некој да ми објаснит како да го декодирам,со која програма и све др.

Necrophilia da te zamolam ako mozesh da mi pomognesh...Imam Alcatel OT-800 i prima samo T-mobile kartici . Znaesh li kako moze da se dekodira da prima na VIP. Te molam odgovori mi i pomogni mi ako mozesh...Blagodaram odnapred :)

Со Furious box, Pack 6 MTK Generator for alcatel new generation
Пак да прашувам, Нокиа 6303 класик, декодирање односно сим унлок , дали цената се симна?
55евра. 4саати се чека.
Имам алкател -от 800 и сакам да го декодирам за да користам вип картичка,само ако можит некој да ми објаснит како да го декодирам,со која програма и све др.
Истиот одговор што и го дадов на Ивана21.

поевтино ти е во сервис да си отидеш за неколку стотици евра поевтино ќе поминеш. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom