Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Сони ериксон к750 ми се истури вода малце на него и сега не чини 9 и 6 понекогаш, дали че треба чистење и колку кошта или нова тастатура и таа колку пари е .

Сони ериксон к750 ми се истури вода малце на него и сега не чини 9 и 6 понекогаш, дали че треба чистење и колку кошта или нова тастатура и таа колку пари е .

Извади ја батеријата и тркни до сервис ;) може да поминеш со внатрешна тастатура може и + нешто :S

Имам проблем со кинескиот Нокиа е71, гласот кога зборам со некој, таму се слуша дебел и неразбирлив глас, да не знае некој што треба да направам, или пак шифрата за restore factory settings.

Имам проблем со кинескиот Нокиа е71, гласот кога зборам со некој, таму се слуша дебел и неразбирлив глас, да не знае некој што треба да направам, или пак шифрата за restore factory settings.

Епа тоа е на тој модел како fake caller го менува гласот на тој што збори ... се менуваше на бројките или некаде од страна не ми текнува додека е разговорот

Епа тоа е на тој модел како fake caller го менува гласот на тој што збори ... се менуваше на бројките или некаде од страна не ми текнува додека е разговорот
Aко се сетиш, пиши, ја во меѓувреме да пробам.
EDIT: Го наместив, ми било да ми го прави гласот ко на жена, сеа супер е.

колку пари е тастатурава?
D750-Keypad--220.jpg

имам самсунг д900и... и од вчера,почна сам да се гаси, при работа,а често на лизгање, сам се гаси... што му е??? флет кабелчето или??? цена за тоа?

дали може да се декодира sagem my220x да може да работи и на другиве оператори освен на т-mobile или мора на сервис да го носам??:toe:

дали може да се декодира sagem my220x да може да работи и на другиве оператори освен на т-mobile или мора на сервис да го носам??:toe:

Може да се декодира ама само на сервис ... кога ќе се декодира ќе работи на било која картичка :smir:

Ме интересират дали можит да се декодирет Sony Ericsson K800 и Nokia 5230 о колку пари би коштало за секој поединечно? Фала :smir:

Луѓе дајте кажете каде да најдам LCD дисплеј за nokia 3250 за да купам, не ми е потребен сервис за монтажа само дисплеј да најдам сам ке си го склопам.
Каде да барам и која цена се движи.
Благодарам
C22-6140_Nok-3250-LCD-Disp.jpg

nokia-3250-01.jpg

Дали има можност да се декодира телефонот Ред Бул што го даваат промотивно од Вип,да работи на другите мобилни оператори од МК?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom