Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
вака..мајка ми има N73... на старо и е земен од колега...чуван е упм..педантерија..вчера искочена била нвм..и на крај коа дошла го видела телефонот на маса со ракија потурен..и сеа сам врти броеви, џојстикот е поебам...цел телефон игра брекденс шо се вика...има чаре за ова шо како каде...:toe:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
вака..мајка ми има N73... на старо и е земен од колега...чуван е упм..педантерија..вчера искочена била нвм..и на крај коа дошла го видела телефонот на маса со ракија потурен..и сеа сам врти броеви, џојстикот е поебам...цел телефон игра брекденс шо се вика...има чаре за ова шо како каде...:toe:
Прво и најосновно кога ќе ти се намокри телефонот ОБАВЕЗНО вадиш батерија и што побрзо да отидеш на сервис да ти го исчистат и да ти сменат нешто ако има сјебано :smir:

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
Прво и најосновно кога ќе ти се намокри телефонот ОБАВЕЗНО вадиш батерија и што побрзо да отидеш на сервис да ти го исчистат и да ти сменат нешто ако има сјебано :smir:
е ЈАБИ га..утре ке го носи мајка ми..не бил мокар мн ама се ретардираше телефонот...ваљда само чистење ке треба..

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
okolu 700 denari e cela folija komplet so joystick.

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
okolu 700 denari e cela folija komplet so joystick.
вака..мајка ми била денес до град...све било ок..и таман коа дојде дома пак не и работи тастатурата...утре ке провери шо како...сеа се суши шо му ја знам..ваљда ке биде ок...

Член од
20 февруари 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
vak sega : instalirav hellox2.03, go otvoriv i pocna da instalira; se instalira rompatcher; go otvaram rompatcher i vo nego ima :installserv er-FP2 i open4all-RP+ so plava ikona; pravam aply All Patches i Add to Auto pa doaga do promena na ikonata vo zelena. necerikuvan i aplikacii bez problem gi instalira. To run it:
using a hacked phone, extract
z:\sys\bin\EFSrv.dll
and copy to the PC folder where you have c2z.exe
and run c2z.exe

It will generate the files:
c2z.rmp; koka sakam da napravamm aply ikonata od plava stanuva crvena. Dali e problem bidejki n96 e so nova vezija v30.033.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
nokia 2760 peren vo masina za perenje ima li sansi da se servisira i kolku bi kostalo blagodaram mnogu
прашање на среќа, извади ја батеријата стај го вечерва на топло и прво што треба да направиш утре после миењето лице и заби е да го посетиш најблискиот сервис кој има сервисер.

vak sega : instalirav hellox2.03, go otvoriv i pocna da instalira; se instalira rompatcher; go otvaram rompatcher i vo nego ima :installserv er-FP2 i open4all-RP+ so plava ikona; pravam aply All Patches i Add to Auto pa doaga do promena na ikonata vo zelena. necerikuvan i aplikacii bez problem gi instalira. To run it:
using a hacked phone, extract
z:\sys\bin\EFSrv.dll
and copy to the PC folder where you have c2z.exe
and run c2z.exe

It will generate the files:
c2z.rmp; koka sakam da napravamm aply ikonata od plava stanuva crvena. Dali e problem bidejki n96 e so nova vezija v30.033.
99.9998% од членовите на форумов не те сфатија, иначе извини на гсммкд што не ти помогнав, неможам да најдам уште активни форуми со ром хакинг што се замараат :/ порано бев повеќе внесен во играње, аплиакации и зезање со OS кај телефоните... сега стрикно само сервис работам.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
29
Поени од реакции
2
samsung sgh-e630 sakam da go resetiram a mi bara kod a ne go znam moze li nekoj da kaze kako da go resetiram.

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
ima nacin da se dekodira vodafone 527 free ili mora da se nosi na servis?
i kolku kosta?

Kajgana Shop

На врв Bottom