Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
benq simens ef81 pocna sam da kuca brojki kade da go odnesam na servis?i sto mu e problemot?(od prilika)

folija e 600 denari, kapsovi nemam.
ama moze po poracka ne se poveke od 15 evra ;)

Ми донесоа Сони Ериксон W302 мобилен од Германија ,ама ми работи само на Vodafone картички. Може ли некако да декодирам, и да ми работи и на T-Mobile, или треба да го носам во некој сервис ?

Ми донесоа Сони Ериксон W302 мобилен од Германија ,ама ми работи само на Vodafone картички. Може ли некако да декодирам, и да ми работи и на T-Mobile, или треба да го носам во некој сервис ?

Сам неможеш мора во сервис

некој има искуство со updatе-рање на сони ериксон сатио?

некој има искуство со updatе-рање на сони ериксон сатио?
со флешување и декодирање - да, но со апдејт :) мислам дека е банално прашањето :)
кај имаш заглавено? или?

Екранот на сони ериксон w580i нешто ми откажува, едно време се губеше и покажуваше, сега ретко кога се покажува. И не дека ми е веќе намера да го користам, ама имам некои работи внатре за кои сум сентиментално поврзана :kesa: па да прашам можно ли е да се поправи екранот? :)

Екранот на сони ериксон w580i нешто ми откажува, едно време се губеше и покажуваше, сега ретко кога се покажува. И не дека ми е веќе намера да го користам, ама имам некои работи внатре за кои сум сентиментално поврзана :kesa: па да прашам можно ли е да се поправи екранот? :)
ако е флет кабел - 900 денари.
ако е екран - 1200 денари.

алфа мобил, водњанска бб.
02,5211745

колку кошта да се смени дисплеј на нокиа Н73?

на братучетками и падна е и дисплејот му се скрши па да го средиме ако се може

1200 денари добра копија на орг.
1700 орг.

мн. минимална разлика во контрастот има а драстична во цената :)

Check camera connection na samsung u600 и боите се мењаваат насвако на негатив ... шо му е ?!?!? има спас или нов ? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom