Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.885
Тие само на сервис цени ќе ти пишат некој од сервисеривеima nacin da se dekodira vodafone 527 free ili mora da se nosi na servis?
i kolku kosta?
Тие само на сервис цени ќе ти пишат некој од сервисеривеima nacin da se dekodira vodafone 527 free ili mora da se nosi na servis?
i kolku kosta?
Извади ја батеријата и тркни до сервис може да поминеш со внатрешна тастатура може и + нешто :SСони ериксон к750 ми се истури вода малце на него и сега не чини 9 и 6 понекогаш, дали че треба чистење и колку кошта или нова тастатура и таа колку пари е .
Епа тоа е на тој модел како fake caller го менува гласот на тој што збори ... се менуваше на бројките или некаде од страна не ми текнува додека е разговоротИмам проблем со кинескиот Нокиа е71, гласот кога зборам со некој, таму се слуша дебел и неразбирлив глас, да не знае некој што треба да направам, или пак шифрата за restore factory settings.
Aко се сетиш, пиши, ја во меѓувреме да пробам.Епа тоа е на тој модел како fake caller го менува гласот на тој што збори ... се менуваше на бројките или некаде од страна не ми текнува додека е разговорот
Ова е од К750 така ? ај ќе ти пишам утре цени по ПП со и без монтажаколку пари е тастатурава?
Може да се декодира ама само на сервис ... кога ќе се декодира ќе работи на било која картичка :smir:дали може да се декодира sagem my220x да може да работи и на другиве оператори освен на т-mobile или мора на сервис да го носам??