Нека се симне за уште 10.000 ден. отприлика одма ќе купам. А ако даде господ да фатам у кладилница најмалку 20.000 денари исто така одма ќе купам. Ајде ајде нека паѓа ценава, ми се игра!Луѓе пред некој ден поминува по продавници и за сите тие што не знаете да ве известам дека сонито дојде до цена од 27 000 денари. Па кој ќе зима нека вика на гости
Vekje go imam ama da ti kazam se zaebav so go zemav 4756 den e Call Of Dity 4 ama zatoa ima grafika NENORMALNA![]()
Абе крвта ни ја цицаат овде со цениве.Па оригинал игра не требит да е повеќе од 3500 ден.Vekje go imam ama da ti kazam se zaebav so go zemav 4756 den e Call Of Dity 4 ama zatoa ima grafika NENORMALNA![]()
се извинувам, мислев на игри за xbox,а не playstation 3 :smir:абе луѓе давате по 100 евра за игра!? во аеродром имаше едно чиче што преснимува игри за 200 или 250 денари не се сеќавам точно колку беше цената![]()
Абе крвта ни ја цицаат овде со цениве.Па оригинал игра не требит да е повеќе од 3500 ден.
Пред некое време бев во Скопје и во Југотон видов една игра за ПС3 беше 6000 и кусур денари.Ало бреееее...
БТВ,кај можат на друго место(освен кај лихварине од Југо-тон) да се купат оригинали во Скопје???
gresis ja iam go kupiv 43iljadi i 567Луѓе пред некој ден поминува по продавници и за сите тие што не знаете да ве известам дека сонито дојде до цена од 27 000 денари. Па кој ќе зима нека вика на гости
И сеа веројатно секој ден се трескаш од ѕид зашто не си почекал месец денаgresis ja iam go kupiv 43iljadi i 567