Штип

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Ke cekame sonceto da go stopi snegot i da potoa JP se cukaat vo gradi deka tie se zasluzni za toa.E,ne pametete koga temperaturite bea i -20,pa patistata bea cisti veke i po polnok.Zar dodeka vrne sneg ne treba da se cisti?

треба, ама изгледа не разбираш дека они можат само да го чистат а не и да го стопат снего нели? рачунај дека уште толку снег ќе падне у наредните денови, и ти шо мислеш, шо треба ние сеа да напраеме? да одеме да ги обесеме тие у ЈП шо ќе паѓа уште снег оти не можат да го исчистат?

треба, ама изгледа не разбираш дека они можат само да го чистат а не и да го стопат снего нели? рачунај дека уште толку снег ќе падне у наредните денови, и ти шо мислеш, шо треба ние сеа да напраеме? да одеме да ги обесеме тие у ЈП шо ќе паѓа уште снег оти не можат да го исчистат?
Ti kako da si od zasegnatata strana.Branes luge koi nisto ne rabotat,ne zboram za rabotnicite,tie ne se vinovni,vinovni se tie sto menadziraat so LP.Kaj mene ne se minuva ni pes.Sramota zosto ima mnogu stari luge koi edvaj odat i lep da si kupat.

учев таму 4год и не беше многу убаво во тоа време,некако изгледаше на стар град без многу живост,лани бев малку и гледам малку живнал,посредено изгледа,нокниот живот беше добар ,интересен,сега велат уште подобар бил,а за лугето незнам,некако не ми се по кеф...

Да не знае некој повратна автобуска карта колку е на релација Скопје - Штип...
Нека ми пише на пп... плс шо може најбрзо! фала!

и Жан Митрев, ЉуБчо Ѓоргиев, Киро Глигоров, Грујо има потекло од штип абе сите шчипјани

ее,штип беше шема и во мое време со корзо , жива музика најмалку на 4-5 места , 8ми километар и женски,женски........

ее,штип беше шема и во мое време со корзо , жива музика најмалку на 4-5 места , 8ми километар и женски,женски........
Toj sto saka da izleguva si naoga svoe mesto.Na nekoi im e ubavo vo Stip,na nekoi ne,pa sega mnogu mladi odat vo Skopje po zabava.

Нешто штипско во Скопје.... радио Штип се фаќа во Скопје...дали некој има инфо
дали радио штип е приватно или се уште државно?

државно е како што знам
канал 77 е приватно

Gradot vaka dobar e ama narodot ligusi,posebno maskite falbadzii do nemaj kade a site nemaat voda vo ocite,demek od new york se.Zenite i rmbaat po konfekciite a oni po kafanite,kaficite i kladilnicite.Zenski ima zakon site se ubai a kopilinjava propast.Samo gledaat nekako da te zaebat kaj niv nema prijatel,drugar tuku samo korist.Tie sto se dobri 100% se doselenici od dr grad

Gradot vaka dobar e ama narodot ligusi,posebno maskite falbadzii do nemaj kade a site nemaat voda vo ocite,demek od new york se.Zenite i rmbaat po konfekciite a oni po kafanite,kaficite i kladilnicite.Zenski ima zakon site se ubai a kopilinjava propast.Samo gledaat nekako da te zaebat kaj niv nema prijatel,drugar tuku samo korist.Tie sto se dobri 100% se doselenici od dr grad
ti si izrod sto treba da se leci ili ubie, koja feministiska organizacija te plaka vaka da plukas po nedolznite gragani???!!!!! znaes li deka stipjankite ne se za domakinki oti mnogu se po zanaetot (orospii) i ti netacen/a ni ede si nasol da zboris idi pogledaj se u ogledalo za zalenje si.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom