Gradot vaka dobar e ama narodot ligusi,posebno maskite falbadzii do nemaj kade a site nemaat voda vo ocite,demek od new york se.Zenite i rmbaat po konfekciite a oni po kafanite,kaficite i kladilnicite.Zenski ima zakon site se ubai a kopilinjava propast.Samo gledaat nekako da te zaebat kaj niv nema prijatel,drugar tuku samo korist.Tie sto se dobri 100% se doselenici od dr grad
Пријателе, ти да не студираш овде во Штип, па да не те ебаваат женските, и сеа лечиш фрустрации?
Во секој град има и добри и лоши луѓе, и напувани и приземни, и мажи во кладилници, и жени во конфекции (фабрики)... Само во Штип да не е така?
Уствари, ти како да си ми од Струмица, тие се патолошки љубоморни на Штип.
Na televizija kazaa deka vo stip nema zeni nevraboteni!!! blazesi im
:jaj:
Би ти советувал прво да веруваш на државен медиум кој ги има изнесено тие податоци а второ да не тресеш глупости иди ти и твоето другарче на лечење.. знам од порано дека сте "топли браќа"
Како што гледам и ти си од тие мажи за кој другарти кажа... епа знам дека ако некој смрди за него е најдобра маска да каже дека сите смрдат + ке се теши со тоа.
Како што те гледам на сликата премногу си мал и недораснат за да коментираш некои работи али ај тоа е маана на форумите секој копиљ може да се конфротира со луѓе
Има жени во Штип кои немаат работа, само оди и погледни кон Радански Пат. :wink:
Не работат сите по конфекции, има девојки што не можат да најдат работа. И без вакви испади, те молам.