Штип

Член од
22 септември 2008
Мислења
185
Поени од реакции
4
ti si izrod sto treba da se leci ili ubie, koja feministiska organizacija te plaka vaka da plukas po nedolznite gragani???!!!!! znaes li deka stipjankite ne se za domakinki oti mnogu se po zanaetot (orospii) i ti netacen/a ni ede si nasol da zboris idi pogledaj se u ogledalo za zalenje si.
потполно си во право, и јас го имам истото приметено а оној LordCalipso нека се преслуша за тоа што го пишал, многу е лесно да клевети и навредува без потреба луге кои е гревота да ги навредува за тоа што штипјаните се супер луѓе и нема никаква замерка до нив
а LordCalipso иди на психијатар мислам дека не ке е на лошо

Член од
10 февруари 2006
Мислења
358
Поени од реакции
8
а да идете вие двајца на лечење
Би ти советувал прво да веруваш на државен медиум кој ги има изнесено тие податоци а второ да не тресеш глупости иди ти и твоето другарче на лечење.. знам од порано дека сте "топли браќа"
Како што гледам и ти си од тие мажи за кој другарти кажа... епа знам дека ако некој смрди за него е најдобра маска да каже дека сите смрдат + ке се теши со тоа.
Како што те гледам на сликата премногу си мал и недораснат за да коментираш некои работи али ај тоа е маана на форумите секој копиљ може да се конфротира со луѓе

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Gradot vaka dobar e ama narodot ligusi,posebno maskite falbadzii do nemaj kade a site nemaat voda vo ocite,demek od new york se.Zenite i rmbaat po konfekciite a oni po kafanite,kaficite i kladilnicite.Zenski ima zakon site se ubai a kopilinjava propast.Samo gledaat nekako da te zaebat kaj niv nema prijatel,drugar tuku samo korist.Tie sto se dobri 100% se doselenici od dr grad
Пријателе, ти да не студираш овде во Штип, па да не те ебаваат женските, и сеа лечиш фрустрации?

Во секој град има и добри и лоши луѓе, и напувани и приземни, и мажи во кладилници, и жени во конфекции (фабрики)... Само во Штип да не е така?

Уствари, ти како да си ми од Струмица, тие се патолошки љубоморни на Штип.

Na televizija kazaa deka vo stip nema zeni nevraboteni!!! blazesi im
:jaj:

Би ти советувал прво да веруваш на државен медиум кој ги има изнесено тие податоци а второ да не тресеш глупости иди ти и твоето другарче на лечење.. знам од порано дека сте "топли браќа"
Како што гледам и ти си од тие мажи за кој другарти кажа... епа знам дека ако некој смрди за него е најдобра маска да каже дека сите смрдат + ке се теши со тоа.
Како што те гледам на сликата премногу си мал и недораснат за да коментираш некои работи али ај тоа е маана на форумите секој копиљ може да се конфротира со луѓе
Има жени во Штип кои немаат работа, само оди и погледни кон Радански Пат. :wink:

Не работат сите по конфекции, има девојки што не можат да најдат работа. И без вакви испади, те молам.

Член од
10 февруари 2006
Мислења
358
Поени од реакции
8
pcjodamaster друже тоа јас го слушнав на телевизија и мене ми беше чудно како е можно но си реков штом така викаат ај да верувам

мажи во кладилници, и жени во конфекции (фабрики)...
море има и обратно, мажи по фабриките а жени по фризерници и козметичарки

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
pcjodamaster друже тоа јас го слушнав на телевизија и мене ми беше чудно како е можно но си реков штом така викаат ај да верувам

море има и обратно, мажи по фабриките а жени по фризерници и козметичарки
како што кажа pcjodamaster, или си од струмица или св.никакво(николе)

LordCalipso

Староседелец
Член од
10 септември 2008
Мислења
86
Поени од реакции
54
Nitu od strumica nitu od sv.nikole ajde sega sto be boli vistinata,haha naprotiv sum nemal frustracii so zenskite tuku ednostavno tocno e seto toa sto go napisav i samite si znaete kakvi ste eden so drug si gi jadete koskite.Ne sum go kazal samo jas ova ima uste milion luge sto mislat vaka.

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
вие двајцата сте тотално ретардирани. Ич кур не ме боли од кај сте, ама кои сте вие да кажувате дали они биле ороспии или не знам што ?

Tea ^^

★ loli pop ★
Член од
15 октомври 2008
Мислења
187
Поени од реакции
8
Јас сум штипјанка па што сакате зборите за градот, исто ми се фаќа на мене.

Мене ми е убаво тука, а на кој не му се свиѓа. негова работа. Инаку, за женските не има секакви, како и во другите градови,ама добро се штипјанките. А за штипјаните повеќето се преваранти тешки, има некои и што вредат, хахаха :pos2: ама со сите сакам да сум пријателка.
Крај на крај не се замарам, што сакате зборувајте !:pipi:

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Nitu od strumica nitu od sv.nikole ajde sega sto be boli vistinata,haha naprotiv sum nemal frustracii so zenskite tuku ednostavno tocno e seto toa sto go napisav i samite si znaete kakvi ste eden so drug si gi jadete koskite.Ne sum go kazal samo jas ova ima uste milion luge sto mislat vaka.

Ме доболе мене твојата вистина, или пак твоето мислење.

Даваш предрасуди за луѓе од само еден град, кога цел свет е таков.

Коските си ги јадат сите луѓе, погледни ги лешинарите на Survivor што се тепаат за никакви пари.

Срамота вака да пишуваш, навистина е срамота. Ама од секое дрво не бива свирче.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Против штипјанките немам ништо и можам да кажам дека има доста убави, ама повеќето од штипјаните стварно се лингури. Сепак имам 2-3 пријатели од таму. Кога веќе пишувам, го знаете Калов Даниел кошаркарот, Калфа го викаа, сега игра во Исланд? Закон човечиште!

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Многу си грешка...

Против штипјанките немам ништо и можам да кажам дека има доста убави, ама повеќето од штипјаните стварно се лингури. Сепак имам 2-3 пријатели од таму. Кога веќе пишувам, го знаете Калов Даниел кошаркарот, Калфа го викаа, сега игра во Исланд? Закон човечиште!
Минатата година заврши гимназија, така ?

Kajgana Shop

На врв Bottom