Штип

Член од
7 април 2006
Мислења
381
Поени од реакции
5
Ke cekame sonceto da go stopi snegot i da potoa JP se cukaat vo gradi deka tie se zasluzni za toa.E,ne pametete koga temperaturite bea i -20,pa patistata bea cisti veke i po polnok.Zar dodeka vrne sneg ne treba da se cisti?
треба, ама изгледа не разбираш дека они можат само да го чистат а не и да го стопат снего нели? рачунај дека уште толку снег ќе падне у наредните денови, и ти шо мислеш, шо треба ние сеа да напраеме? да одеме да ги обесеме тие у ЈП шо ќе паѓа уште снег оти не можат да го исчистат?

Член од
30 мај 2008
Мислења
830
Поени од реакции
27
треба, ама изгледа не разбираш дека они можат само да го чистат а не и да го стопат снего нели? рачунај дека уште толку снег ќе падне у наредните денови, и ти шо мислеш, шо треба ние сеа да напраеме? да одеме да ги обесеме тие у ЈП шо ќе паѓа уште снег оти не можат да го исчистат?
Ti kako da si od zasegnatata strana.Branes luge koi nisto ne rabotat,ne zboram za rabotnicite,tie ne se vinovni,vinovni se tie sto menadziraat so LP.Kaj mene ne se minuva ni pes.Sramota zosto ima mnogu stari luge koi edvaj odat i lep da si kupat.

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
учев таму 4год и не беше многу убаво во тоа време,некако изгледаше на стар град без многу живост,лани бев малку и гледам малку живнал,посредено изгледа,нокниот живот беше добар ,интересен,сега велат уште подобар бил,а за лугето незнам,некако не ми се по кеф...

R

reactive89

Гостин
Да не знае некој повратна автобуска карта колку е на релација Скопје - Штип...
Нека ми пише на пп... плс шо може најбрзо! фала!

Член од
8 јануари 2009
Мислења
169
Поени од реакции
8
и Жан Митрев, ЉуБчо Ѓоргиев, Киро Глигоров, Грујо има потекло од штип абе сите шчипјани

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.560
Поени од реакции
1.019
ее,штип беше шема и во мое време со корзо , жива музика најмалку на 4-5 места , 8ми километар и женски,женски........

Член од
30 мај 2008
Мислења
830
Поени од реакции
27
ее,штип беше шема и во мое време со корзо , жива музика најмалку на 4-5 места , 8ми километар и женски,женски........
Toj sto saka da izleguva si naoga svoe mesto.Na nekoi im e ubavo vo Stip,na nekoi ne,pa sega mnogu mladi odat vo Skopje po zabava.

Член од
10 февруари 2006
Мислења
358
Поени од реакции
8
Нешто штипско во Скопје.... радио Штип се фаќа во Скопје...дали некој има инфо
дали радио штип е приватно или се уште државно?

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
државно е како што знам
канал 77 е приватно

LordCalipso

Староседелец
Член од
10 септември 2008
Мислења
86
Поени од реакции
54
Gradot vaka dobar e ama narodot ligusi,posebno maskite falbadzii do nemaj kade a site nemaat voda vo ocite,demek od new york se.Zenite i rmbaat po konfekciite a oni po kafanite,kaficite i kladilnicite.Zenski ima zakon site se ubai a kopilinjava propast.Samo gledaat nekako da te zaebat kaj niv nema prijatel,drugar tuku samo korist.Tie sto se dobri 100% se doselenici od dr grad

Член од
10 февруари 2006
Мислења
358
Поени од реакции
8
Gradot vaka dobar e ama narodot ligusi,posebno maskite falbadzii do nemaj kade a site nemaat voda vo ocite,demek od new york se.Zenite i rmbaat po konfekciite a oni po kafanite,kaficite i kladilnicite.Zenski ima zakon site se ubai a kopilinjava propast.Samo gledaat nekako da te zaebat kaj niv nema prijatel,drugar tuku samo korist.Tie sto se dobri 100% se doselenici od dr grad
ti si izrod sto treba da se leci ili ubie, koja feministiska organizacija te plaka vaka da plukas po nedolznite gragani???!!!!! znaes li deka stipjankite ne se za domakinki oti mnogu se po zanaetot (orospii) i ti netacen/a ni ede si nasol da zboris idi pogledaj se u ogledalo za zalenje si.

Kajgana Shop

На врв Bottom