POS-51
Infinity Driver
НАЈДОБРИ СРПСКИ РАПЕРИ CYA И MARCELLO
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
CYA ne snima uste od 2002 a DeFacto bea najpopularni bidejki pozadi niv stoese "city" produkcijata, inaku imaat nekolku legendarni pesni.
Marchello treba da go izdade albumot "Trekja strana medalje" sega vo dekemvri 2008 a imam preslusano nekolku pesmi od olbumot i textovite se preedobri. Znaci definitivno najdobar liricar sekoja pesna ima svoja poenta iako albumot ne e bas rap znaci ima sekakvi zanrovi vo nego.
Wikler Sky spored mene eden od najdobri muzicari vo cela Srbija i posiroko. Mislam deckoto e genie ima mnogu koma pesmicki, samo minatat godina izdade 4 albumi i toa sekoj od razlicen zanr na muzika!!! " Ortaci neznaju" mu e bas onaka chil-out album lesen za slusanje.
Beogradski Sindikat nema 20 clena tuku 10 clena ali uste eden album i ke si odat od scenata. Shkabo kako raper mi se najvece dopadja od ovaa grupa ima dobri pesmi vo albumot "Remek Delo" onaka bas hard-core rap.
VIP konecno treba da izdade svoj nov album posle legendarniot "Ekipa Stigla" od 2002 i Demian (raper so najgolema tehnika vo Srbija) treba da go izdade mixtape-ot "Grad ispod pobednika".(ocekuvam dobri pesni tuka)
Inaku Grupna Terapija zapocnaa da pravat muzika so kvalitetna produkcija i mi se cini najkomercijalen rap vo Srbija koj slobodno moze da odi po disokteki i sl. "U ime igre" albumot na Lud (rap producent vo Srbija) e dosta lesen za slusanje no na momenti i monoton.
"Muzika Iz Podruma" na Struka spored mene e eden od pokvalitetnite albumi koi se izlezeni vo posledenite 2-3 godini vo Srbija.
Elitni odredi zapocnaa da furaat mnogu mek stil uste malku ke osnovaat nov stil gay-gap![]()
Ete toa e moe misljenje me interesira i vaseto dali se slozuvate ili ne :smir::smir::smir:
Bad Copy се хит... според мене
Connect и
уште една група... не ми текнуваа сегаа...
не се лоши..![]()
Излезе новиот албум на МАРЧЕЛО го преслушав многу јаки песни има уште помалку е рап а повеќе алтернатива. Обавезно треба да се преслуша :smir: