Gojak YNWA
Ракот на Хелси
- Член од
- 12 јануари 2009
- Мислења
- 1.946
- Поени од реакции
- 866
Ок едно прашање ме интересира. Зашто се мобилизира Кисела Вода за Работнички???
pameten decko si,zasto vakvi muabeti terash?До стручнјациве сто се знаат !!!!!
Борис Трајковски е ресние за дерби да биде во полза и на двата тима...повеке народ,продазба на карти..ви текнува или теско....нема везе тука ни фа колку се ни цпб дали сакаат да ги заебат,ова е ради колку толку да се продадат карти и конецно едно дерби да биде пред 7000 и висе публика....и мзт кога ке биде домакин ке се игра во борис(ова вајда не знаевте,а
Clint Eastwood ????)....нацелно е договорено да се дадат по 1500 мах.2000 карти и на цпб и на фа...деновиве ке се договори се,освен полицијава ако не ебе несто ма да неверувам......а и ги замолувам струцниве лица за навиванјево малце да успорат со казуванјево на бројки за тоа колку би биле фа за да после не ги боли глава(3000 ??!!....оооо јеботе лудаци).....оцекувам фа да бидат 800 - 900 мах,цпб на дерби против мзт ги има околу 450(зборам за градски парк),за овој натпревар оцекувам од нив бар усте 200 плус....ја дигнаа организацијата на повисоко ниво.....се вратија некои стари ликови на трибина кои беа авторитет така да овој натпревар им е сега или никад.......знаци тоа се бројките РЕАЛНИ....а не СТРУЦНИ бројки......борис салата е голема,ако се напуни цела ке има и усте 3000/4000 публика без фа и цпб знаци обицен народ е сеа мнозинството од тие 3000/4000 публика за кој ке навива не знам....не сум СТРУЦНЈАК...нека казат струцниве лица...позз сензајковци !!
Многу си земаш за слобода да бришеш постови на постари членови, без никакво образложение, и тоа не беше прекршено ниту едно правило на форумот со навреда или слично. Можеше само постовите да се префрлат во соодветна тема.Не е без причина. Дискутирате за тоа кои биле комити во минатото. Ај што сте на погрешна тема, ама зборите за нешто што е минимум 5 пати преџвакано на форумов и уште 10 пати на оној другиот(знаеш за кој зборам). Така да, не гледам причина некој повторно да се навраќа на минатото кога имаме толку добри и интересни работи во сегашноста
provincija duplo plakja!Една бела и празник за очи :wink:
Него цени знаеш или уште не се објавени?
a koj ja odreduva cenata za navivaci? valjda grupite posebno si diktiraat cena?50 за навивачи, 100 за обична публика.
provincija duplo plakja!
Зависи кој е домаќинa koj ja odreduva cenata za navivaci? valjda grupite posebno si diktiraat cena?
Не мора да е навреда за да биде избришано. Едноставно многу застранивте и отидовте офтопик што исто така се казнува, за среќа не со банирање. Пред реконструкцијата на форумот имаше мал правилник за подфорумот кој го напишав, а кој очигледно негде залутал ... кога ќе имам повеќе време ќе го напишам пак.
Членот скопје2010 се уште не е толку стар за да може татко да ми биде, не му ја мисли ти за тоа, се знаеме јас и он. Вие дијалог можете да водите и на приватни пораки, ја само ви кажувам дека сте го згрешиле местото. И не мора и ти да се правиш паметњакович и да ми кажуваш мене што и како да бришам, знам јас многу добро до каде можам и смеам да одам. Ако нешто не чини, одма ќе бидам сменет.
Ако имаш примедба имаш администратори, ако нешто не ти чини обрати ми се на ПП, ќе го решиме тоа брзопотезно.
ima najava na golema cifra eve im sansa za tapkarosite )) cenata oni ke ja pravat )a koj ja odreduva cenata za navivaci? valjda grupite posebno si diktiraat cena?
zosto plavi crveni pa niv visok ke im ostanat 100 % )) posleden pat 153 bea )))))Вака за да нема повеќе дискусии околу таа тема ќе разјасниме некои работи...Едната трибина (онаа од кај ложите) е доделена на ФА, другата (онаа наспроти камерата) е на ЦПБ. Работнички е домаќин и ќе си ја одбира трибината која што и одговара неа. Долните партери од главните трибини и онаа позади едниот кош ќе бидат неутрални, што значи за навивачите на МЗТ ќе се продаваат плави карти, за Работнички црвени, и за неутралните - бели. Најверојатно, неутралните љубители на кошарката картите ќе можат да ги набават во самата сала, додека овие членови на навивачките групи во договор со клубот за кој навиваат. Утакмицата се игра на 4-ти ноември (четврток) со почеток во 20.00 часот.
ne,ne, ne se razbirame.ako e cenata oficijalno vo prodazba 100 den,toa vazi za "belite" neutral karti. za "crvenite" i "plavite" karti valjda cenata ke si ja odredat rabotnicki i mzt posebno,ili cpb i fa,sekoj za svojata grupa. logicno e grupite individualno da si odredat cena za tie 2000 karti sto ke gi dobijat,cenata e nivna rabota.toa mi bese muabetot.Зависи кој е домаќин
Да да, вака значи двете трибини се дадени на навивачките групи и цената ќе си ја одредат они во зависност 50 денари или колку и да е...за неутралните е 100 денари мислам.ne,ne, ne se razbirame.ako e cenata oficijalno vo prodazba 100 den,toa vazi za "belite" neutral karti. za "crvenite" i "plavite" karti valjda cenata ke si ja odredat rabotnicki i mzt posebno,ili cpb i fa,sekoj za svojata grupa. logicno e grupite individualno da si odredat cena za tie 2000 karti sto ke gi dobijat,cenata e nivna rabota.toa mi bese muabetot.