Фан клуб: Работнички

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
abe jas nemora da sum dobar be druze,ti bidi si ok(ne sum na tvoe nivo) ama taa e vistinata nema druga...u bitola u sala ne ste bile taka???
i ako debatiras so mene ke te zamolam so fakti da zborime ne so veter i magla ok?
aj zdravo:salut:
Момак, а да искулираш ти малку не ќе биде лошо?! Си испуцал 10 поста у еден ден. Оди одмори малку. Доста ти е за денеска

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Момак, а да искулираш ти малку не ќе биде лошо?! Си испуцал 10 поста у еден ден. Оди одмори малку. Доста ти е за денеска
mozam da ispucam kolku sakam moja rabota.ako sakas da kazes nesto kazi konkretno ako ne ne se ubacuvaj od strana.

За Вардар ти реков да не збориш воопшто за некој работи затоа што не си доволно информиран. Само да знаеш дека оваа цела полу сезона КОМИТИ го оддржуваат клубот во живот и благодарение на КОМИТИ клубот постои.
Како прво неможе да се прави споредба меѓу Комити и Фемили затоа што Фемили се навивачи само во кошарка и никогаш неможе да се сретнеме ние со нив како дуел меѓу двете групи. Така да меѓу Комити и Фемили никогаш нема да постои ривалство. Моментално Фемили се најдобри во кошаркарската тифо сцена, додека од групите што навиваат во фудбал веќе со години КОМИТИ се на врвот. Исто така и од минатото има добри односи меѓу нас и Фемили и некои други работи што ти не ги знаеш a немам намера да ти објаснувам некои работи од историјата пошто ти нема да ги разбереш затоа што не си навивач, не припаѓаш на ниту една група а се правиш паметен на форумов даваш оценки за групите како функционираат. Штом не припаѓаш на ниту една група значи си само еден од тие што даваат критики за групите а уствари немаат поим што е тоа навивање.

И уште еднаш, оваа тема е за работнички, нека бидат разговорите на релација работнички-мзт и цпб-фа, немој безпотребно да ги мешаш Комити и Вардар на оваа тема !
tebe te odbrav za debata prv posto "mnogu " znaes.kakva vrska ima sto ne sum clen na niedna grupa? mislis deka pomalku znam za sport i navivanje od tebe?BIRAJ MESTO ZA DEBATA da ne fakjame prostor tuka,i biraj dali ti ili jas da pocnam prv.

ej sto zboris be ti, ekipata na ckembari so Vardar e taa sto ja imas u glava tim neznam kolku si idel na derbi utakakmici na Vardar pa da vidis so Komiti koi idat
a ti da si ja gledas tvojata grupa i da si ides tamu malku da pojacas cifra oti gleam nesto malku ve ima na tribina.od doma ne se naviva preku televizor.

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
mozam da ispucam kolku sakam moja rabota.ako sakas da kazes nesto kazi konkretno ako ne ne se ubacuvaj od strana.

tebe te odbrav za debata prv posto "mnogu " znaes.kakva vrska ima sto ne sum clen na niedna grupa? mislis deka pomalku znam za sport i navivanje od tebe?BIRAJ MESTO ZA DEBATA da ne fakjame prostor tuka,i biraj dali ti ili jas da pocnam prv.

a ti da si ja gledas tvojata grupa i da si ides tamu malku da pojacas cifra oti gleam nesto malku ve ima na tribina.od doma ne se naviva preku televizor.

ај zdravo:salut::pos2:

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
Sedi be decko, ti da ne bese od tie sto vlegoa vo teren i stignaa do polovinata na istiot, a dodeka kazes "TITULA" se vratija pak na tribina site?

PS: Tapanot e ist za site ... :smir: :)
А ти ли беше меѓу храбрите што бегаа со брзина на светлината?! нели ви е срам вие да зборите за тепање бе манекени едни бегавте како прво одделенчиња.

ПС. Многу сте јаки ќе ви дадам едно големо браво за знамето што го земавте... пичкици никакви!

Clint Eastwood, таа информација за живата музика кој ти ја дал иди издери му се у фаца еднаш

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
А ти ли беше меѓу храбрите што бегаа со брзина на светлината?! нели ви е срам вие да зборите за тепање бе манекени едни бегавте како прво одделенчиња.

Imavte prilika da vlezete na tribina kaj nas, bevte minimum pet pati pobrojni od nas vo toj moment. Dzandari nemase, znaci imavte idealna prilika... ama ne bilo se do prilikata. I lani kaj Vucko imavte prilika, ama sekoja sansa ne e gol, taka?
Zablagodarete im se na vasite kolegi vo plavo sto ne ve apsat.
Kolku sto znam, vlaganje vo teren e krivicno delo spored noviot zakon, ama vie nemate gajle posto si go imate muabetot so kolegite. Duri eden od niv dojde so namera da ni go odzeme i da vi go vrati znameto. Za potegot, gospodinot zasluzi da mu dadete eden vas sal... ako nisto drugo. :smir:

Jas ne vikam nisto ama nekoj doticen VASH na klipov, obratete vnimanie sto vika na 02:59 - 03:00 (odbrojuvanje...).

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
абе заборавив да ве прашам, што беше тоа у први редови кај вас исто имавте рчка со еден џандар?

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
da me prasuvate mene neka ima i 15 dusi CPB ama povazno mi e Rabotnicki da igra protiv Panathinaikos,Partizan,Barsa,Real i da osvoi uste 100 tituli...
Kaj и да е не им бега таа бројка. А Работнички у наредните минимум 10 години нема да заигра со тие екипи, па ти види сеа што е и како е.

Utre da zaigra Rabotnicki vo Jadrnska liga i da igra so pojaki timovi ili vo Euroleague gradski park ke bide pretesen da gi sobere site,cpb ke bidat 600/700 i posle sto pravime??!!Za sto ke go drvite??!!
Дечко, Работнички губи од последната екипа на табелата во нашето првенство а ти ми викаш дека утре ќе заигра Јадранска лига? А?
Svaka cast za vas tamu kolku ste 250 dusi i kaj CPB 80/90 dusi sto idat na site natprevari ama takov mentalitet sme nie koga ima uspesi i interes tamu i narod ima...ne ni planirav da pisam opsto da temeva dur ne se smirat strastive od vasa strana ama ne trpam veke podjebavanje tuka posle sekoe derbi okolu brojka...vo park bevte realno pomalce od CPB,pa se razvi tuka debata pomalce ama poglasni bevme(koja e poentata ako se deram na cel glas,navijam radi klubot a ne da nadvikam nekogo)po ubavi paroli,po ubavo izgledame....nema kraj..
Па не е подјебавањето само ради бројката. Имаш тука и кореографија,песна,бркање малце по сала и најбитното секако победа на МЗТ. А како што ми личи 90% од истите причини уште долго време ќе ви бидат сервирани.

Во парк бевме погласни, а бевме дупло помалце. Тоа ти докажува нешто, сеа јебига МЗТ изгуби и тука немаше што да им се замери.

Dragi Marko Rabotnicki e brend vo ovaa nasa skapana kosarka sakal ti ili nejkel,isto i Vardar vo fudball e brend a nema navivaci??!!posle sekoe kolo vo basket kupi Mak. sport i ke ja vidis opsto posetenosta na nasava liga,ne otstapuva Rabotnicki vo posetenost ni malce od nekoj drug klub...
Ја не реков дека не е бренд, ти порекнуваш дека МЗТ е бренд?

Иначе Работнички отстапува по посетеност од МЗТ. Факт!

Ma daj!!!Sto zboris ti se molam??!! SMS paroli,nemi/gluvi...itn i biserot onaa za Koki??!!samo gi opravda moite somezi deka nekoj vo tvojata grupa e preokupiran so nego,koj e toa ne znam vie si znaete..
A za vtorovo i jas go mislam istovo za vas deka nekoj zivee za natprevarot so rabotnicki..
ЦПБ ја мислам дека извадија 4 пароли, поправете ме ако грешам. Едната беше дека ние по јутјуб праиме песни(оваа 2 пати се вадеше, два пати беше искулирана), другата беше дека иде нова година а и втора лига, а третата беше за песната од Трајче Манев, не ја ни видов до крај. Од друга страна кај нас имаш плаво-бели маркери, имаш покривно знаме колку цела трибина со мотив напишан на парола дека за нашата љубов нема мерило(читај, за МЗТ) ... Другата беше дека не ве слушаме, многу јасно, нели? Која парола на ЦПБ беше за Работнички?

Прљави Хари, искулирај малце со постовите и користи кирилица и нов ред . :wink:

Imavte prilika da vlezete na tribina kaj nas, bevte minimum pet pati pobrojni od nas vo toj moment. Dzandari nemase, znaci imavte idealna prilika... ama ne bilo se do prilikata. I lani kaj Vucko imavte prilika, ama sekoja sansa ne e gol, taka?
Zablagodarete im se na vasite kolegi vo plavo sto ne ve apsat.
Kolku sto znam, vlaganje vo teren e krivicno delo spored noviot zakon, ama vie nemate gajle posto si go imate muabetot so kolegite. Duri eden od niv dojde so namera da ni go odzeme i da vi go vrati znameto. Za potegot, gospodinot zasluzi da mu dadete eden vas sal... ako nisto drugo. :smir:

Jas ne vikam nisto ama nekoj doticen VASH na klipov, obratete vnimanie sto vika na 02:59 - 03:00 (odbrojuvanje...).
Ај преиспитај се дали немаше џандари, ако не ти е јасно види на клипот како улетуваат брзопотезно. Тоа беше пред утакмица, не знам како е кривичниот закон пред утакмица али доста ликови се шетаа у и околу терен па ништо никој не им рече.

Второво со џандарот ти е добра гачка, али ај може ќе ти поверува некоја од кучките ваши .:wink:

Не слушам што вика на клипот, доизјасни се.

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
Epa ako ne slusas, izgleda deka stvarno ste gluvi. :) :) :)

Abe nasite paroli si ja pogodija celta pravo vo centar. Nemavme parola za Rabotnicki, a ti potseti me koja vasa parola vi bese posvetena na MZT na mecot vo Gradski Park? (napisi go tekstot, ne mora da stavas slika...)

PS: Ja zaboravi mozebi najdobrata parola od CPB na ovoj mec (vtora po red). Ako ne znaes sto pisuvase, prasaj nekoj od drugarite sto ja citaa kako telinja.

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368

Abe nasite paroli si ja pogodija celta pravo vo centar. Nemavme parola za Rabotnicki, a ti potseti me koja vasa parola vi bese posvetena na MZT na mecot vo Gradski Park? (napisi go tekstot, ne mora da stavas slika...)

PS: Ja zaboravi mozebi najdobrata parola od CPB na ovoj mec (vtora po red). Ako ne znaes sto pisuvase, prasaj nekoj od drugarite sto ja citaa kako telinja.
Ја не знам дали некој во салата примети дека вие воопшто бевте присутни. Можете да се лажете меѓу себе колку што сакате (мада ни тоа не можете више, слушам по втор пат имало тепачка во внатрешноста на групата). Реалноста во овој момент е таа, ние сме поим за вас, ПРОФЕСОРИ !!! Вашата група полека се распаѓа сакале тоа да го признаете или не. Ве измочавме! Цела Македонија ве виде како патите! Глас не ви се слушна...паролите од мизерни, помизерни. Селодром, Мизерија, Селодром, Фарма, Анти Аеродром, Тито...

Штета што таква група има такви како тебе (ги има многу). И на крај краева, кој кур ти ми солиш памет за навивање мочко еден, кај вас на дерби место да навиваш на твојата трибина, ти со апаратот во рака сликаше кој имал дрес, а кој немал дрес МЗТ. Куртон!!!

Madness

12.12.2009
Член од
6 септември 2008
Мислења
344
Поени од реакции
28
Дежурни ако не кажете отсутни,ќе ве запишам уште една недела.

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
Ја не знам дали некој во салата примети дека вие воопшто бевте присутни. Можете да се лажете меѓу себе колку што сакате (мада ни тоа не можете више, слушам по втор пат имало тепачка во внатрешноста на групата). Реалноста во овој момент е таа, ние сме поим за вас, ПРОФЕСОРИ !!! Вашата група полека се распаѓа сакале тоа да го признаете или не. Ве измочавме! Цела Македонија ве виде како патите! Глас не ви се слушна...паролите од мизерни, помизерни. Селодром, Мизерија, Селодром, Фарма, Анти Аеродром, Тито...

Штета што таква група има такви како тебе (ги има многу). И на крај краева, кој кур ти ми солиш памет за навивање мочко еден, кај вас на дерби место да навиваш на твојата трибина, ти со апаратот во рака сликаше кој имал дрес, а кој немал дрес МЗТ. Куртон!!!

Mislis deka znaes nesto, a ustvari znaes kurac. :vozbud: Plus, ne mi odgovori/vte na prasanjeto. :)

@ Madness:

Gospodin je malo nervozan?
- Ma jok, nije mu sezona.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263

Глув сум јас само, другите океј се,а ти кажи ми што си слушнал.

Која цел? Целта на паролите беше ние да бидеме посрамени, така? А испадна обратно! Зошто испадна така думајте си вие, ваше си е.
Праите парола за Трајче Манев а вие зимате песна од Чира.
Праите парола за јутјуб, а вие дркате на наши клипови од истиот сајт.
Праите парола дека МЗТ ќе иде у втора лига, а притоа од Работнички секој ден си иде по некој играч. Распад систем.
Сам себе го убијал ви е работата.

Која беше втората де, доискажи се. Нема да те молам.

Не се навраќај за утакмицата у парк, тоа ви е уште еден кошмар :)

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
Да се луѓето слепи па да пишеш дека сме можеле да ви влеземе на трибина. Ти по све изгледа дека не си бил на утакмицата, пошто позади вашиот гз стоеа желки едно 10-15 значи дека немавме теоретски шанси за влагање на трибина плус тука беа и обичните кои одма улетаа и не разбркаа. Влагање во терен е кривично дело за време на утакмица а случката се деси кога играчите уште не ни беа влезени на терен, и да беше почната утакмицата ние пак ке влеговме во терен па макар и не уапсиле сите до еден, затоа што не сте свесни до каде можеме да идеме за тимот,групата и населбатa

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Да се луѓето слепи па да пишеш дека сме можеле да ви влеземе на трибина. Ти по све изгледа дека не си бил на утакмицата, пошто позади вашиот гз стоеа желки едно 10-15 значи дека немавме теоретски шанси за влагање на трибина плус тука беа и обичните кои одма улетаа и не разбркаа. Влагање во терен е кривично дело за време на утакмица а случката се деси кога играчите уште не ни беа влезени на терен, и да беше почната утакмицата ние пак ке влеговме во терен па макар и не уапсиле сите до еден, затоа што не сте свесни до каде можеме да идеме за тимот,групата и населбатa
se izvinuvam sto se ubacuvam ama okolu ova za vlaganjevo u teren,mislam deka e pred i posle mec dva saata,znaci se sto se slucuva vo toj period vleguva mislam vo toj glup zakon.taka da ako dzandarite imaat snimka od tie sto vlegle vo teren mozno e da gi sankcioniraat,mada ne mi se veruva.
procitajte delovi od zakonot i se ke bide pojasno.kaj sakaat tamu ke sprovedat,takva ni e drzavava za zal.

Kajgana Shop

На врв Bottom