da me prasuvate mene neka ima i 15 dusi CPB ama povazno mi e Rabotnicki da igra protiv Panathinaikos,Partizan,Barsa,Real i da osvoi uste 100 tituli...
Kaj и да е не им бега таа бројка. А Работнички у наредните минимум 10 години нема да заигра со тие екипи, па ти види сеа што е и како е.
Utre da zaigra Rabotnicki vo Jadrnska liga i da igra so pojaki timovi ili vo Euroleague gradski park ke bide pretesen da gi sobere site,cpb ke bidat 600/700 i posle sto pravime??!!Za sto ke go drvite??!!
Дечко, Работнички губи од последната екипа на табелата во нашето првенство а ти ми викаш дека утре ќе заигра Јадранска лига? А?
Svaka cast za vas tamu kolku ste 250 dusi i kaj CPB 80/90 dusi sto idat na site natprevari ama takov mentalitet sme nie koga ima uspesi i interes tamu i narod ima...ne ni planirav da pisam opsto da temeva dur ne se smirat strastive od vasa strana ama ne trpam veke podjebavanje tuka posle sekoe derbi okolu brojka...vo park bevte realno pomalce od CPB,pa se razvi tuka debata pomalce ama poglasni bevme(koja e poentata ako se deram na cel glas,navijam radi klubot a ne da nadvikam nekogo)po ubavi paroli,po ubavo izgledame....nema kraj..
Па не е подјебавањето само ради бројката. Имаш тука и кореографија,песна,бркање малце по сала и најбитното секако победа на МЗТ. А како што ми личи 90% од истите причини уште долго време ќе ви бидат сервирани.
Во парк бевме погласни, а бевме дупло помалце. Тоа ти докажува нешто, сеа јебига МЗТ изгуби и тука немаше што да им се замери.
Dragi Marko Rabotnicki e brend vo ovaa nasa skapana kosarka sakal ti ili nejkel,isto i Vardar vo fudball e brend a nema navivaci??!!posle sekoe kolo vo basket kupi Mak. sport i ke ja vidis opsto posetenosta na nasava liga,ne otstapuva Rabotnicki vo posetenost ni malce od nekoj drug klub...
Ја не реков дека не е бренд, ти порекнуваш дека МЗТ е бренд?
Иначе Работнички отстапува по посетеност од МЗТ. Факт!
Ma daj!!!Sto zboris ti se molam??!! SMS paroli,nemi/gluvi...itn i biserot onaa za Koki??!!samo gi opravda moite somezi deka nekoj vo tvojata grupa e preokupiran so nego,koj e toa ne znam vie si znaete..
A za vtorovo i jas go mislam istovo za vas deka nekoj zivee za natprevarot so rabotnicki..
ЦПБ ја мислам дека извадија 4 пароли, поправете ме ако грешам. Едната беше дека ние по јутјуб праиме песни(оваа 2 пати се вадеше, два пати беше искулирана), другата беше дека иде нова година а и втора лига, а третата беше за песната од Трајче Манев, не ја ни видов до крај. Од друга страна кај нас имаш плаво-бели маркери, имаш покривно знаме колку цела трибина со мотив напишан на парола дека за нашата љубов нема мерило(читај, за МЗТ) ... Другата беше дека не ве слушаме, многу јасно, нели? Која парола на ЦПБ беше за Работнички?
Прљави Хари, искулирај малце со постовите и користи кирилица и нов ред . :wink:
Imavte prilika da vlezete na tribina kaj nas, bevte minimum pet pati pobrojni od nas vo toj moment. Dzandari nemase, znaci imavte idealna prilika... ama ne bilo se do prilikata. I lani kaj Vucko imavte prilika, ama sekoja sansa ne e gol, taka?
Zablagodarete im se na vasite kolegi vo plavo sto ne ve apsat.
Kolku sto znam, vlaganje vo teren e krivicno delo spored noviot zakon, ama vie nemate gajle posto si go imate muabetot so kolegite. Duri eden od niv dojde so namera da ni go odzeme i da vi go vrati znameto. Za potegot, gospodinot zasluzi da mu dadete eden vas sal... ako nisto drugo. :smir:
Jas ne vikam nisto ama nekoj doticen VASH na klipov, obratete vnimanie sto vika na 02:59 - 03:00 (odbrojuvanje...).
Ај преиспитај се дали немаше џандари, ако не ти е јасно види на клипот како улетуваат брзопотезно. Тоа беше пред утакмица, не знам како е кривичниот закон пред утакмица али доста ликови се шетаа у и околу терен па ништо никој не им рече.
Второво со џандарот ти е добра гачка, али ај може ќе ти поверува некоја од кучките ваши .:wink:
Не слушам што вика на клипот, доизјасни се.