Фан клуб: Работнички

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Честито победа, одлично издание покажаа играчите на Работнчки пред се Чековски кој што блесна на овој натпревар вака ако продолжи ќе го изберат за најдобар играч на првенството:).
Им одрживте лекција на Кавадарчаните и им покажавте дека сте класа подобри од нив.:)

I Love Him.:back:

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
РАБОТНИЧКИ-фени
Уживајте...подоцна и видео...

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Ипак Симич дојде да не поддржи, типот е легенда на Работнички....Повеќе пееше од нас :vozbud:

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
РАБОТНИЧКИ-фени
Уживајте...подоцна и видео...

ЕДИНСТВЕНА ЉУБОВ СИ МИ ТИ, МОЈ РАБОТНИЧКИ!!!

Солидна бројка,одлично навивање, уште подобра игра на нашите играчи кои оставија срце на терен!!!!!:vozbud::vozbud:

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
Браво стварно браво за победава .. не очекуев да победите али могу ми е драго :smir:

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.010
Поени од реакции
1.315
Ako ova e solidna brojka (500 luge so se jajca) na edna utakmica koja sto treba da bide derbi na sezonata, togas stvarno me razocaruvaat fanovite na Rabotnicki, ne samo ovaa sezona i red drugi nanazad, sreka sto MZT e od Sk pa Family vi ja polnat salata, pa poveke luge imase na ZRK Gevgelija protiv Kumanovo vo vtorata rakometna liga. Dobro e imate napredok konkretno zboruvam za CPB ama se uste ste daleku od najdobrite vreminja. Sto se odnesuva do igrata momcite go ostavija srceto na terenot i sosema zasluzeno pobedija plus sto igraa so pola tim. Feni go gledav protiv Levski kade izigraa super i ocekuvav sigurna pobeda protiv Rabotnicki ali oni kako da bea dojdeni na vikend izlazak u Sk.Se na se dobro e za kosarkata sto Rabotnicki pobedi i se nadevam na brzo naoganje na sponzor. Iskreno za navivacite ne pamtam koga posleden pat ja napolnile salata a da ne igraat protiv MZT.

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Нека постават друга слика каде што убаво се гледа дека се 150 души, не знам зашто правите со сила да ви изгледа трибината полна кога за ВАША жал утакмицата ја имаше на ТВ па убаво можеше да се види колку уствари бевте.

П.С. 31-ви

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
Жал ми е шо не бев у скопје од среда до петок...на екс бев..иначе ко шо глеам јако навивање...се изненадувам од тоа како се отвараат работите со тимот...и мило ми е...

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Нека постават друга слика каде што убаво се гледа дека се 150 души, не знам зашто правите со сила да ви изгледа трибината полна кога за ВАША жал утакмицата ја имаше на ТВ па убаво можеше да се види колку уствари бевте.

П.С. 31-ви

Ќе биде ко прошли години,нема карти за нас.Али ај ќе го јадат курот тогаш,сеа нека си се палат.Поздрав нежни момчиња.

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110

П.С. 31-ви
A vie koj ste???!!!??Delii,Grobari,BBB.....Ve ima po 2000 na tribina pa imas pravo tuka da seres i da se potsmevas na brojka od 200 luge koga i vie +/- ste 100/150 dusi poveke.....Ne zadravo da se leta vo oblaci epten,spusti se malce na zemja nema da bide loso,ocigledno e deka loso vliijaat youtube clipcnja na tebe....BTW imas tema MZT odi tamu furaj se...AJ pozzdrav sea

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.733
Поени од реакции
3.136
NE gledaat oni od Delije i BBB nemoj taka ke gi navredis si imaat IDOLI oni tuku toa e sto e 150 taman se nema potreba od poise, bitnoto e sto K.K. RABOTNICKI GAZI SE PRED SEBE, A TOA NAJVISE GO SAKAME SITE, IDEME NA UTAKMICA ZA RABOTNICKI NE ZA SAMITE SEBE

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
A vie koj ste???!!!??Delii,Grobari,BBB.....Ve ima po 2000 na tribina pa imas pravo tuka da seres i da se potsmevas na brojka od 200 luge koga i vie +/- ste 100/150 dusi poveke.....Ne zadravo da se leta vo oblaci epten,spusti se malce na zemja nema da bide loso,ocigledno e deka loso vliijaat youtube clipcnja na tebe....BTW imas tema MZT odi tamu furaj se...AJ pozzdrav sea
За наши услови и за нашиот тим кој нема ни една искусна петорка не има дупло повеке од вас кој играте библ утакмици. Тоа не ти кажува нешто ?? а ке си ја видите бројката на дерби ваљда тогаш ке сватите нешто...

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
За наши услови и за нашиот тим кој нема ни една искусна петорка не има дупло повеке од вас кој играте библ утакмици. Тоа не ти кажува нешто ?? а ке си ја видите бројката на дерби ваљда тогаш ке сватите нешто...
Ne znam kako mislis pod poimot "vas"...ne sum jas clen na cpb sum bil mnogu odamna sega sum samo ljubitel na kosarkata...I druze nie ne se razbirame nesto,jas nikade ne rekov deka ne ste poveke na tribina tuku deka po vaseto drvenje tuka na forumot za brokja na navivaci ako covek ne ve znae ke si pomisli deka ste 10 000 na tribina..stvarno ne sfakam mrcite dva dena tuka deka sramota e toa sto 200 dusi bile cpb a vie koga ke se soberete 350 za vas e solidno......
ps.i druze ne mi sporeduvaj derbi i toa koj ke si ja vidi brojkata i da se palime sea kako majmuni,ete se navivacite sto momentalno gi ima i cpb i FA tie se nema drugi,a se drugo sto ke uleta na tribna po greska koga ke dojde derbi toa se gomna,ne se toa navivaci..

Kajgana Shop

На врв Bottom