Јас немам вкус? А ти да не немаш вкус случајно??? Ама ок,нема врска,од вкус до вкус има разлика,мене ми е убав овој маж,тебе не ти е и готово.А извини,шо коментираш ти мажи,не треба да коментираш жени??Ае за последниов што сте го стаиле....елена стварно немаш вкус човеку.
Типов има двојник во Кичево Ист е човече како него!!!!!Леле да ми е дома овааајјјј....
Илија Трајковски? :pos2:Типов има двојник во Кичево Ист е човече како него!!!!!
Ми беше дома еден период, ама го избркав
Илија Трајковски? :pos2:
Курт Кобеин е најубавото суштество што некад било создадено на светов значи никој НИКОЈ не ми е поубав од негоКурт Кобејн
ај за момент заборавете на мачо типови со мускули и стегнати газови, и глумци манекени, и сите оние стереотипи за згодни типци, и бидете искрени, што мислите за мојот идол, убав е или не, ја мислам дека само Бред Пит му е рамен (прашањево е за женските)
Brat za zenite gledam si go namenil prasanjevo ali mora da ti kazam deka Brad Pitt moze gomna da jade za covekov...Ne sum gay inace Baska i kako muzicar mi e megju omilenite...Курт Кобејн
ај за момент заборавете на мачо типови со мускули и стегнати газови, и глумци манекени, и сите оние стереотипи за згодни типци, и бидете искрени, што мислите за мојот идол, убав е или не, ја мислам дека само Бред Пит му е рамен (прашањево е за женските)