Најубави мажи (со слики)

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Khm,khm,ubavi primeroci nema sto,ama od mojot tip nema bolji, fakat. :P
E sea, ne smeam da vi go pokazuvam na slika i on pisuva tuka ke mi se luti :D

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
leni напиша:
Khm,khm,ubavi primeroci nema sto,ama od mojot tip nema bolji, fakat. :P
E sea, ne smeam da vi go pokazuvam na slika i on pisuva tuka ke mi se luti :D
Прибидејќи е твој, простено ти е што не ни го покажуваш :wink:

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Angela напиша:
a i da go pokazhe ne i go zimame ... jas i ti divine sme veke smrtno vljubeni :) vo nashite primeroci :twisted:
Angla ma,pa sto se ljutis odma? :wink: Znam deka nema da mi go zemete! ON ke mi se ljuti e kakva si ... :wink: :)

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Fala na razbiranjeto bejb. :D :D i ne se sekiraj,ke go najdes tipot od tvoite sonista,ke vidis. :D

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
абе јас си го земам овој вие шо сакате прајте си :wink:

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
Зашто нема моја слика овде а? :? :? :? :?

Срам ве било :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P :P 8) 8) 8) 8) 8) :P :P :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
Абе тоа одамна е :lol: :lol: :lol: :lol: кад сам био млад :lol: :lol: :lol: :lol:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Курт Кобејн

ај за момент заборавете на мачо типови со мускули и стегнати газови, и глумци манекени, и сите оние стереотипи за згодни типци, и бидете искрени, што мислите за мојот идол, убав е или не, ја мислам дека само Бред Пит му е рамен (прашањево е за женските)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Мх, мх, мх ... прв пат вака убаво го загледувам ... убав бил ... :wink:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
StenmarC напиша:
Гижо ... да беше темава за најнаркомани да го стаеше Кобејн, али вака ... не иде :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
несериозни постови у Чек дис аут

StenmarC напиша:
Ти ја сфати несериозно темава :lol: :lol: :lol: :lol:
Да ставам сеа ја слики од Ози Озборн :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
добро не претеруј, знам дека си алергичен на рокерски фаци, ми уништуваш намерата, остај женските да си кажат

ајде еден аплауз за стенмарк :evil: :evil: :evil: :evil:

добро бе шо ти е финтава???? иди замарај на друго место, кој к*р сега ми ја уништуваш замислата

StenmarC напиша:
Гижо не сум јас алергичен на рокерски фаци. Сум алергичен на наркомански фаци 8)
добро, бар покажи почит кон мене и батали, сега веќе треба да ги симнам сликите е*ате, фала што ми заеба, немора сегде да се пикаш

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
Гижо напиша:
StenmarC напиша:
Гижо не сум јас алергичен на рокерски фаци. Сум алергичен на наркомански фаци 8)
добро, бар покажи почит кон мене и батали, сега веќе треба да ги симнам сликите е*ате, фала што ми заеба, немора сегде да се пикаш
Зошто сум те заебал? Што има везе? Коментирав и за други фаци - манекени педерчиња, ќе коментирам и за Курт

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.443
Kурт има убавина, сликите од Гижо се на место... Стенмарк, стварно немаше потреба од „пародии“ и закачување слики на некој гад.
Без навреда, ама да не ја уништуваме темава, во ред?

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
Ацид јас само ќе те цитирам тебе.....

Acid напиша:
streets_of_dublin напиша:
Nick Rhodes

Malcolm McDowell

Ville Vallo.. Ustvari mrzam kakva muzika pravi ama epten e zgoden 8)
Нели темава беше за најзгоден момак?
Овие се фрикови! Бљак! Би ги тепал од чиста мира еј! :boks:
Знам, се работи за различни вкусови, ама ова е претеризам. Има ли некоја што барем малку и се допаѓаат фриковиве погоре?

Истото го мислев и јас со курт кобејн, али нема везе. Гижо, а и останатите даркери се премногу осетливи на тема музика и познато ми е дека пејачите (читај наркоманите) ги величат до толку, што подобро е да им опцуеш мајка, него ли пејач (пр. Курт Кобејн) 8)

Kajgana Shop

На врв Bottom