Прибидејќи е твој, простено ти е што не ни го покажуваш :wink:leni напиша:Khm,khm,ubavi primeroci nema sto,ama od mojot tip nema bolji, fakat.
E sea, ne smeam da vi go pokazuvam na slika i on pisuva tuka ke mi se luti
Angla ma,pa sto se ljutis odma? :wink: Znam deka nema da mi go zemete! ON ke mi se ljuti e kakva si ... :wink:Angela напиша:a i da go pokazhe ne i go zimame ... jas i ti divine sme veke smrtno vljubeni vo nashite primeroci :twisted:
несериозни постови у Чек дис аутStenmarC напиша:Гижо ... да беше темава за најнаркомани да го стаеше Кобејн, али вака ... не иде :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
добро не претеруј, знам дека си алергичен на рокерски фаци, ми уништуваш намерата, остај женските да си кажатStenmarC напиша:Ти ја сфати несериозно темава :lol: :lol: :lol: :lol:
Да ставам сеа ја слики од Ози Озборн :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
добро, бар покажи почит кон мене и батали, сега веќе треба да ги симнам сликите е*ате, фала што ми заеба, немора сегде да се пикашStenmarC напиша:Гижо не сум јас алергичен на рокерски фаци. Сум алергичен на наркомански фаци 8)
Зошто сум те заебал? Што има везе? Коментирав и за други фаци - манекени педерчиња, ќе коментирам и за КуртГижо напиша:добро, бар покажи почит кон мене и батали, сега веќе треба да ги симнам сликите е*ате, фала што ми заеба, немора сегде да се пикашStenmarC напиша:Гижо не сум јас алергичен на рокерски фаци. Сум алергичен на наркомански фаци 8)
Acid напиша:Нели темава беше за најзгоден момак?streets_of_dublin напиша:Nick Rhodes
Malcolm McDowell
Ville Vallo.. Ustvari mrzam kakva muzika pravi ama epten e zgoden 8)
Овие се фрикови! Бљак! Би ги тепал од чиста мира еј! :boks:
Знам, се работи за различни вкусови, ама ова е претеризам. Има ли некоја што барем малку и се допаѓаат фриковиве погоре?