Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Ти што му компонираше оди што ГРНЕ ФАЛА ТИ ЗА СЕ истетовира на срцето, ке си му пеел? Хммммм некако не ми се верува
Да,да...Да го гледаш Грне на тренинг,како се труди...Но тој подобро да отидеше во Амак отколку во Работнички..Па некни го гледам на телевизија збори за CPB ги фали незнам што незнам како...А иначе цел живот ќе му бидам благодарен на Грне...:helou:

И на Диме му пеат нешто?

mi trgna so prasanjava.Ovaa pesnata so a peat.".....ama tebe kurot ti e mal,mislis deka si fraer prsaj ja majkata kako si pominala"ili taka nes,ZA Grncarov e ili greska slusam?

CPB? недорасната навивачка група. Не дека имам нешто против но на таква утакмица да навредуваш сопствени играчи :tapp::tapp::tapp: ОДЕТЕ СИ ДОМА БЕ !

Каков комплекс имаат нежниве момчиња од нас, цела утакмица пеат против нас. Уживам кога го слушам тоа, тоа е знак дека сме им оставиле длабока трага :)

Фала СРВ, уживам да ве слушам кога пеете против нас, какво значење ни давате...на ваша жал, вие никогаш нема да добиете такво внимание од нас.

Ајдеее! многу погрешно ве васпитале. Ама тоа е затоа што не сте учени на патриотизам. затоа вака се понашате.

Навивај ти за кој сакаш и гледај си к*рот. Аеродромско дете неможе да навива за Работнички, и тоа на сите нека ви биде јасно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom