Radical Boy
Говнојадец
Dobar e miksot de..."O Gospde veruvaj mi vo dusava Rabotnicki..."...A dali razbrav dobro ili ne ovaa godina ke ima makedonsko kosarkarsko prvenstvo na Sitel.Aj neka kaze nekoj ako go slusna Trpeto
Така рече.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dobar e miksot de..."O Gospde veruvaj mi vo dusava Rabotnicki..."...A dali razbrav dobro ili ne ovaa godina ke ima makedonsko kosarkarsko prvenstvo na Sitel.Aj neka kaze nekoj ako go slusna Trpeto
Да,да...Да го гледаш Грне на тренинг,како се труди...Но тој подобро да отидеше во Амак отколку во Работнички..Па некни го гледам на телевизија збори за CPB ги фали незнам што незнам како...А иначе цел живот ќе му бидам благодарен на Грне...:helou:Ти што му компонираше оди што ГРНЕ ФАЛА ТИ ЗА СЕ истетовира на срцето, ке си му пеел? Хммммм некако не ми се верува

ОДЕТЕ СИ ДОМА БЕ !Sakas da kazes deka kaj tribinata pozadi kosot ima 200 dusi ili cela sala kako naviva?
И јас истото го мисламkako da igraat sokoli- mavrovo, po tapa kosarka neam od damna gledano![]()
Што кошарка ќе беше тоа..:uvo:
Samo CPB se 180-200 dusi.Moja procenka realna a i potvrdi mislam fa997.Ne ti se kontram samo diskutirame imaj vo obzir...
Moe mislenje e deka nema tolkuДе смири се.....имаш ПП..там си го мери со Христов..MARKUS TI IMAS NESTO SO NE TI E JASNO?
Ајдеее! многу погрешно ве васпитале. Ама тоа е затоа што не сте учени на патриотизам. затоа вака се понашате.
MARKUS TI IMAS NESTO SO NE TI E JASNO?