ajde ve cekame...vratete se...ne e interesno na domasen teren da ve pravat gostini:pos2::pos2:Ej vie normalni li ste sto so podsmev gledate kon CPB? Vie selskite druzini ? Nem a da zboram premnogu samo ke cekam da se vratime na tribina i delata ke si pokazat se
фала фала......:salut:Aj neka vi e cestito Darko Sokolov.(95%)
Дај бе не тропај веќе глупости по форумот ... не си оди Сколов!Aj neka vi e cestito Darko Sokolov.(95%)
Как ти текна па тва саа...Aj neka vi e cestito Darko Sokolov.(95%)
Ima halucinacii i mu treba terapija ili tretman :pop:Как ти текна па тва саа...
Bratce timot KK Strumica e osnovan vo 1991 godina pod imeto MAKEDONIJA 91 potoa kako doagale novi sponzori taka go meni imeto prvo vo Dexim 91, potoa mislam deka eden period timot se vikase i Strumica Tabak a potoa Polo Trejd za da dojde do denesnovo ime Strumicaабе што се карате со овие што пред месец дена станале навивачи....стварно...џабе губење време.....
ако некој од провинција сака да ми реплицира на ова ....нека ми каже само од кога постои клубот за кого навива....па после ке праиме муабет
јас сум верна комита и навивам за работнички......
голем :salut: до ѕверот што го кажа тоа.....:kesa:
Он топик:Ќе си оди,и соочете се со тоа,Дарко е добар играч кој добро ви дојде во тимот..но сепак сега ќе си оди,без него ќе ви биде тешко..Соколов не доаѓа..за информација само..