Ти ќе дркаш? А?Ајде изорганизирајте јас ќе дојдам да гледам
What? No gang-bang?Категорично НЕ
Аматер.Vo sekoj slucaj nema vrska grupniot sex, ako epten ve interesira mozam da vi kazam deka koga ke stanete sabajleto ke si ja udarate glavata od zid koga ke se setite na minatata nok kako bila. Nema poubav seks od onoj so licnosta koja ja sakate
Шефе прво рипни после речи опАматер.
Рипнал шефот сине.Шефе прво рипни после речи оп
А си пробал/а па знаеш кој секс е подобар?Види, тоа ти е ко поговорката "секое чудо за 3 дена" нема шанси никогаш да биде подобар од оној со чувства
Пробал, ваљда во стилот на вицот за групњак во темница. Го знајш вицот така?А си пробал/а па знаеш кој секс е подобар?
Друже јас не мислам баш како тебе.Имам пример имав девојка ја сакав и сексот ни беше супер.Али се има десено со две девојки во мојот живот досега да има толкава хемија меѓу нас што само гледајќи се сексот зрачеше околу нас.И можам да кажам со сигурност дека тој секс со тие девојки ми бил најдобриот во живот без обрвски страствен.Сега гарант ке мислиш дека не сум ја сакал девојката.Ја сакав искрено али сепак машко сум човек сум секој греши така и јас.Види, тоа ти е ко поговорката "секое чудо за 3 дена" нема шанси никогаш да биде подобар од оној со чувства