Групен секс

Групен секс ?!

• Вкупно гласачи
    812

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
глупости!!! Интима си е тоа бе да му ее****. Без везе. Ај нема везе. Не поштуем вакви работи у секој случај.

LostGhost

Invisible
Член од
20 јануари 2008
Мислења
252
Поени од реакции
1
Vo sekoj slucaj nema vrska grupniot sex, ako epten ve interesira mozam da vi kazam deka koga ke stanete sabajleto ke si ja udarate glavata od zid koga ke se setite na minatata nok kako bila. Nema poubav seks od onoj so licnosta koja ja sakate

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Vo sekoj slucaj nema vrska grupniot sex, ako epten ve interesira mozam da vi kazam deka koga ke stanete sabajleto ke si ja udarate glavata od zid koga ke se setite na minatata nok kako bila. Nema poubav seks od onoj so licnosta koja ja sakate
Аматер.

LostGhost

Invisible
Член од
20 јануари 2008
Мислења
252
Поени од реакции
1
Види, тоа ти е ко поговорката "секое чудо за 3 дена" нема шанси никогаш да биде подобар од оној со чувства

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Види, тоа ти е ко поговорката "секое чудо за 3 дена" нема шанси никогаш да биде подобар од оној со чувства
А си пробал/а па знаеш кој секс е подобар?

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
Друже јас не мислам баш како тебе.Имам пример имав девојка ја сакав и сексот ни беше супер.Али се има десено со две девојки во мојот живот досега да има толкава хемија меѓу нас што само гледајќи се сексот зрачеше околу нас.И можам да кажам со сигурност дека тој секс со тие девојки ми бил најдобриот во живот без обрвски страствен.Сега гарант ке мислиш дека не сум ја сакал девојката.Ја сакав искрено али сепак машко сум човек сум секој греши така и јас.

А за групниот секс да сум пробал само не тука во странство со две девојки екстра беше и не си ја удирав во ѕид главата зошто го направив тоа.Може да се каже дека сега ја удирам главата во ѕид дека сакам пак да се случи тоа.Али за тоа е и темата различни мислења секој си има свој вкус.

Kajgana Shop

На врв Bottom