Адриана Лима

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Наааааајнаааааајубавата девојка на свет дефинитивно. Прекрасна е. Егзотична убавина, прекрасни очи, убави црти, не е премногу слаба, убава коса ... богами за неа вреди лезбејка да бидам :pos:

Убавината е релативна работа,никој не може да тврди кој е најубав на светот,иако да,Лима е меѓу поубавите:)

Погледот и е таков заводнички па затоа најголемиот дел од мажите неможат да и оддолеат, а тебе како жена може ти смета што се ретки таквите ко неа што имаат природно таков поглед и не им терба шминка за да го постигнат.
Де бре овие мажите еден негативен одговор и одма ти смета, љубоморна си, и смјљи кладов и културно реков дека неќум да кршам фиљм (мрчам/контрирам) пак ништо. :pos:

Убавината е релативна работа,никој не може да тврди кој е најубав на светот,иако да,Лима е меѓу поубавите:)
релативна е кај 99% од девојките:pos:
Иако на пример има општо прифатени работи.
На пример воздухот е за дишење-тое не е релативно.
Адријана е најубава-тоа не е релативно:pos:

релативна е кај 99% од девојките:pos:
Иако на пример има општо прифатени работи.
На пример воздухот е за дишење-тое не е релативно.
Адријана е најубава-тоа не е релативно:pos:
Баш така.
Има неколку апсолутни вистини во универзумот,а Адријана Лима е една од нив....:pos2:

Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Што би и направил

Devojkava vo sredina mi e poznanicka, ajde poglednete ja ubavo i kazate mi na kogo vi lici??

yPQ2Km849288-02.jpg

Posle nekolku godini koga ja vidov se iznenadiv navistina :)

Дис ис уан фајн ес бич.

Мислам хелооооооо прекрасна е стварно немам зборови една од најубавите девојки :).. убава во секојх поглед ...

29jv9.jpg

302137798smallue0.jpg

adrianalima75hq2.jpg
fap4cb8.jpg
adrianalimahotteacheraati8.jpg

Ептен е лудилооо .. закон ејј..

Леле колку е убава:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Нема машко што не ја посакува или девојка која несака да биде како неа! Прекрасна е ;)

А што збореа дека уште е девица вистина е или .. ?:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom