Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Трансферот на Мартинели сеуште не е реализиран...
Знам дека уште трае преодниот рок во СА ама можно е намерно да не дававме зелено светло

Ситуацијава со лево крило остава многу лош впечаток на работава на Барта.Ај што го чекаа Вилнисиус да се одлучи ама со Алварез можеше да се знае многу порано дали е заинтересиран за трансфер ако не е барај др алтернатива.Баркола можеа да пробаат да го доведат јас не знам вопшто што им беше планот па и трансферов на Мартинели ако пропадне наредно лето нема и 30м да му извади. Многу аматерски го завршија овај преоден рок а почнаа со добри трансфери како Бруно и Конса.

Нека се проба и Калафиори лево крило, на братот заебанција му е фудбалот, сите позиции си ги игра од шала, баш памтам со ПСВ кога ги демолиравме каков финиш извади за голот на крај, подобар од на пола напаѓачи.

Ке видиме какви се идеите со тоа што не појачувавме на крило и напаѓач но и добро е што не се прават некој отпадок трансфери а и оние што беа таргетирани беа класа Винисиус и Алварез тоа што имаа тие ставови дека Арсенал не им е приоритет за да потпишат подобро и што не се реализираа сепак мораше некоја бекап да се има опција. Мене ме загрижува десен бек Вајт братот на моменти делува изгубено што побргу Тимбер се врати подобро. Сега со Челзи ќе видиме како ќе биде Ковентри беше преслаб,Вила во процес на разигрување со продаден пола тим,Сити играа слабо.

Дали со минутите што ги доби Ѓоќереш само ни докажа зошто е на клупа? Некако немаше никаков импакт откако влезе, киксови, без концентрација, топката бегаше едноставно од него..

А каков импакт да има, први минути му се, не е разигран. При крај на мечот подобар беше. Му фалат натпревари.

Дали има некој инфо како оди за гостувачки карти на Алијанц арена со баерн?

Уфф ќе има Артета слатки маки со Конса/Салиба....

Дали има некој инфо како оди за гостувачки карти на Алијанц арена со баерн?
Ако сакаш преку мк фан клубот ќе треба вајда си зачленет и дури тогаш не е сигурно дека има пуштено карти. Вајда хиерариски ги делат ако има заинтересираност. Тешко да се најде гостински според мене за у Германија. Англичаниве сите ќе ги земат.

На налутија со пеналот сега, исто ко Роџерс ептен ги налути па им ебаа матер на сините.

Паметам кога бевме тимот со играчи окарактеризирани како слаби, мекуши и не доволно мажи и да го прифатиме тоа дека булинг одредени тимови ќе ни праат, машка игра. Сега овој тим е буквално тоа и обожавам кога гледам како им праат булинг буквално на секој тим. Неќни со Челзи тоа беаше мажишта вс деца, посебно Конса како му ја ебеше мајката на Роџерс.

Сега противничките фанови кога е обратната ситуација, плачат и кукаат. Уживајте едноставно ганери.

6 од 6, 1 гол примен, нема сет пис гол, ми фалат искрено.

Не бев во можност да пишам порано. Мене морници ме лазат Макс Дауман кога го гледам. Овој првиот гол што го даде во купот, како мало дете си го пројде дефанзивецот и голманот со поглед го испрати на погрешна страна, ваква комбинација од техника и фудбалско IQ е милина да се гледа. Само да не фати некоја низа од повреди.

Ѓокереш се повеќе ме разочарува, лани барем даваше голови против тимови од втор-трет ешалон, кои не поседуваат квалитет за ПЛ, сега и со такви по куповите, кога пробиен е тимот и само се полни, не успева да се наметне, да дојде до топка, до шанса. Проблемот е што одлични сме покриени одбрана, среден ред и единствено што ни требаше е напаѓач голгетер, сите очекувања беа дека е тоа, а он тоа најмалку се испостави дека е. Не се вклопува во тимот се благи зборови, Земја и Марс е работата.

Кажав во ПЛ темата, има аспекти кај кои треба уште да се подобриме, но играта за гледање е подобра од лани, мислам дека главниот дел се должи на тоа што Одегард ја има вратено старата добра форма, многу менува, клучен е за цела креативност. Сака ја нема вратено формата, но со самото тоа што и Одегард е подобар, со тек на време и тој ќе делува подобро. Каде каде е ова погледливо од некои натпревари лани.

Не бев во можност да пишам порано. Мене морници ме лазат Макс Дауман кога го гледам. Овој првиот гол што го даде во купот, како мало дете си го пројде дефанзивецот и голманот со поглед го испрати на погрешна страна, ваква комбинација од техника и фудбалско IQ е милина да се гледа. Само да не фати некоја низа од повреди.

Ѓокереш се повеќе ме разочарува, лани барем даваше голови против тимови од втор-трет ешалон, кои не поседуваат квалитет за ПЛ, сега и со такви по куповите, кога пробиен е тимот и само се полни, не успева да се наметне, да дојде до топка, до шанса. Проблемот е што одлични сме покриени одбрана, среден ред и единствено што ни требаше е напаѓач голгетер, сите очекувања беа дека е тоа, а он тоа најмалку се испостави дека е. Не се вклопува во тимот се благи зборови, Земја и Марс е работата.

Кажав во ПЛ темата, има аспекти кај кои треба уште да се подобриме, но играта за гледање е подобра од лани, мислам дека главниот дел се должи на тоа што Одегард ја има вратено старата добра форма, многу менува, клучен е за цела креативност. Сака ја нема вратено формата, но со самото тоа што и Одегард е подобар, со тек на време и тој ќе делува подобро. Каде каде е ова погледливо од некои натпревари лани.
Ѓоко треба да се продаде дур можеме да извадиме некој денар да си ги вратиме парите.
Да се живи и здрави Хаверц и Мерино сезонава, 100 пати подобро играме они кога се шпицови.

Најкриво ми е што на Мартинели не ми се даде шанса да игра централно, туку Ѓоко трупецот го зачувавме во тим.

Back
На врв Bottom