- Член од
- 12 јануари 2006
- Мислења
- 374
- Поени од реакции
- 9
добри ли се овие Lenovo или па Hp да си гледам
Шо пари, и од каде?Acer aspire 5100
amd turion 2x 1.9 (mislam deka e)
2gb ram
160 hdd
ati mobility radeon 1100
i mi e top,a ne samo lap
добри ли се овие Lenovo или па Hp да си гледам
Ми го донесоа од Канада,а за пари,појма неам,му дадов сеа нешто,па треба да му докомпензирам.Иначе,овој лаптоп коа го земав (ноември) на интернет беше околу 700 евричи,сеа незнам колку е.Шо пари, и од каде?
dobri se dvata jas sum za hp pojke ali mislam ti se malu poskapi vidi!!!!!!PLS HELP!!!
Веќе порачав Lenovo N200 со според мене супер конфигурација за 42000.И незнаев дека биле заедно со IBM што значи дека е здрава машина,па ќе видиме како ќе се покажеdobri se dvata jas sum za hp pojke ali mislam ti se malu poskapi vidi!!!!!!
zemi si gledav vo amc onaj aceron za 25000 super e !!!!
Super e ako ti e za rabota, za igri ne ocekuvaj mn radi grafickata : )Веќе порачав Lenovo N200 со според мене супер конфигурација за 42000.И незнаев дека биле заедно со IBM што значи дека е здрава машина,па ќе видиме како ќе се покаже
Da, 100-kata i 200-kata donegde, ama noviov IdeaPad kacuvaИБМ/Леново ми се некако ЕЕЕЕЕПТЕН РУЖНИ на изглед. Или сум единствен кој што мисли така? Сепак не е се во изгледот, квалитотот на дотичната фирма е одличен.
Половни, репарирани и опен бокс лаптопи. Шкартот од Америка.NE sum procital od pocetok no so ke kazete za www.kupilaptop.com , ako ima nekoj iskustvo neka podeli so nas.
Pozdrav
HP е број еден, а што се однесува до Lenovo не се лоши...Одвоени се како фирма од IBM.добри ли се овие Lenovo или па Hp да си гледам