Трилогија - Јун ФосеДомино ефект, хахаха. Кажи која друга ја бараш, да ја објавам дека ја читам па да ти искочи од некаде. (доколку ја имам)
Јужњаци, марш! - Горан Војновиќ
Овие две ми текнуваат од прва, иако знам дека реторско беше прашањето.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Трилогија - Јун ФосеДомино ефект, хахаха. Кажи која друга ја бараш, да ја објавам дека ја читам па да ти искочи од некаде. (доколку ја имам)

Трилогија - Јун Фосе
Јужњаци, марш! - Горан Војновиќ
Овие две ми текнуваат од прва, иако знам дека реторско беше прашањето.![]()
Кажи од кој?Woopsie daisy, pt.2
Едната ми е драг подарок од еден форумџија.Прегледај го приврзокот 486003

Не се издавај бе ти до толку.Кажи од кој?![]()

Беше во Bookberries кај рампа? Се наоѓа и таму понешто.Прегледај го приврзокот 486352
Нова потрага: романите кои се највисоко на новата листа на Велике приче, 100 најдобри српско-хрватски романи на сите времиња. Планирам да ги прочитам барем тие од топ 25. Еве, 2 нови најдени!
Не сум бил, ама ги имам на фејсбук. Им нарачав и ним.Беше во Bookberries кај рампа? Се наоѓа и таму понешто.

Да, ама тешко се наоѓа тоа издание. Инаку, ко што реков, повеќето од овие книги се наоѓаат и кај нас, само што не можам да ги купам сите наеднаш. Кога ќе сакам нешто да читам, тогаш. Реков, следна е Doba mjedi, а по неа би сакал да ја прочитам Комо од Срѓан Валјаревиќ - тоа е роман кој најпријатно ме изненади до сега на листата, дури 7 автори го имаат ставено во својот топ 10.Би требало сѐ што ти фали од овие да најдеш на Белградскиот саем во октомври.
“Фама за велосипедистите” е преведена од Три.
Да, ама тешко се наоѓа тоа издание. Инаку, ко што реков, повеќето од овие книги се наоѓаат и кај нас, само што не можам да ги купам сите наеднаш. Кога ќе сакам нешто да читам, тогаш. Реков, следна е Doba mjedi, а по неа би сакал да ја прочитам Комо од Срѓан Валјаревиќ - тоа е роман кој најпријатно ме изненади до сега на листата, дури 7 автори го имаат ставено во својот топ 10.