Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Од Н.Ф. серии Flash Forward беше добро, ама ја откажаа, 5ive Days to Midnight, Heroes, исто ја откажаа и Рибутот го откажаа...

Да да старата со Капетан Џонатан Арчер :D
Ќе се погледне деновиве.
Животни улоги му се тие две на тој глумец, заедно со NCIS New Orleans и таму беше одличен.
Автоматски споено мислење:

Од Н.Ф. серии Flash Forward беше добро, ама ја откажаа, 5ive Days to Midnight, Heroes, исто ја откажаа и Рибутот го откажаа...
FlashForward можеше да биде серииште, ама излезе десетина години порано од предвиденото - ептен одговараше за стриминг времињава ама тогаш одеше на ABC и со високи трошоци не генерираше доволно гледаност.

Гледа ли некој Big Bang Theory? Стигнав до 11 сезона каде се планира венчавката на Ејми и Шелдон.

Ја уништија многу до крајот. Мада и првата сезона не беше ништо посебно.
Само добра премиса имаше. Понатаму се беше очај. За глумата па да не зборувам.

Знае некој од кај презема податоци за сериите Тракт?

Suite инсталирав, али презема податоци од TMDB и серии од неанглиско подрачје што сум ги гледал ги нема. Српската Беса ја нема (n)

Sliders ја завршив на трета сезона, едно те исто.
Следна ми е Quantum Leap. Ако не ги исполни очекувањата ќе ја репризирам Stargate SG-1.
Quantum Leap старата или новата? За новата знам дека имаше многу глупости, вокерски чуда и чудила, ама јас ја изгледав цела и за разлика од ваквите срања ко Manifest, баш уживав во секоја епизода. Guilty pleasure ми беше. И ми се допадна што не беше римејк туку sequel на старата, што значи на некој начин го продолжија наследството.

Старата само тоа што имав начекано на телевизија, ама се сеќавам дека како дете, едвај чекав да гледам епизода.
Гледа ли некој Big Bang Theory? Стигнав до 11 сезона каде се планира венчавката на Ејми и Шелдон.
Одамна изгледана. (y)
Знае некој од кај презема податоци за сериите Тракт?

Suite инсталирав, али презема податоци од TMDB и серии од неанглиско подрачје што сум ги гледал ги нема. Српската Беса ја нема (n)
Не знам. Ама и на Trakt има некои кои ги нема. Само јас се навикнав, многу добра статистика има сајтот и мислам дека нема да го менувам.

Quantum Leap старата или новата? За новата знам дека имаше многу глупости, вокерски чуда и чудила, ама јас ја изгледав цела и за разлика од ваквите срања ко Manifest, баш уживав во секоја епизода. Guilty pleasure ми беше. И ми се допадна што не беше римејк туку sequel на старата, што значи на некој начин го продолжија наследството.

Старата само тоа што имав начекано на телевизија, ама се сеќавам дека како дете, едвај чекав да гледам епизода.

Одамна изгледана. (y)

Не знам. Ама и на Trakt има некои кои ги нема. Само јас се навикнав, многу добра статистика има сајтот и мислам дека нема да го менувам.
Гугл вика: For general media metadata (like TV shows and movies), Trakt uses The Movie Database (TMDB) as its primary data source.

Значи исто срање ко Suite, без разлика на фенси-шменси дизајн, ако не презема од ИМДБ многу непопуларни серии ќе фалат.

Биг бенг беше добра додека не почнаа да им наоѓаат женски. HIMYM првите 3 сезони. После се повтара едно па исто.

Биг бенг беше добра додека не почнаа да им наоѓаат женски. HIMYM првите 3 сезони. После се повтара едно па исто.
Леонард имаше "женска" буквално од прва епизода. Just saying. :coffee:

Interesno bese so nikad ne ja vidovme majkata na Harold, isto kako u Tom and Jerry, samo mu se derese nadvor od kadar.

Леонард имаше "женска" буквално од прва епизода. Just saying. :coffee:

Пени не ја рачунам, Иначе Хауард беше многу јак лик кога беше нерд крип. После го направија приземјен. Раж исто и така ја омекнаа серијата и стана досадна.

Back
На врв Bottom