- Член од
- 23 декември 2023
- Мислења
- 176
- Поени од реакции
- 502
Кој го даде првиот гол?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ДаневКој го даде првиот гол?
Едвај одат. Особено одбранбените. Најдо очај, Матиќ уште полош. Реков јас, со измениве од составов по европските дуели, сосема поинаква е приказната. Ова е веќе екипа која ќе се бори за опстанок, особено со дибекот батински во напад.Паднаа физички толку е
Секако си ја намести Силекс сам прекинаја второ да игратНаша среќа е што Васе по природа е малодушен и не е тренер "жеден за крв"и веројатно ќе спушти ручна у второ полувреме задоволен од бодот во џеб. Во спротивно 1:5 може да заврши
Автоматски споено мислење:
Што ви реков...
Нема помалодушен тренер од Васоски
Секако си ја намести Силекс сам прекинаја второ да играт
Прекинаја оти уплатиле пари, Маневски се шета во 16 исто и Пирес.Па прекинаа по инструкции "да не се залетуваме" на тренерот. Затоа не може да мрдне од Кратово...
Jas ja imav 1,i toa na 1.93...Ne bese realno vardar tri po red da izgubi,nastrana se drugo zad kulisiteНе е оти некој уплаќа големи пари на берзата на кец + суди Стојчевски.
Да немаше задни игри сега кецот после составите би бил 2.40 минимум
Точно погоди.Наша среќа е што Васе по природа е малодушен и не е тренер "жеден за крв"и веројатно ќе спушти ручна у второ полувреме задоволен од бодот во џеб. Во спротивно 1:5 може да заврши
Автоматски споено мислење:
Што ви реков...
Нема помалодушен тренер од Васоски