мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 23.093
- Поени од реакции
- 30.208
Rdjavom kurcu i dlake smetajuИ мене ми пречат набројаните работи.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Rdjavom kurcu i dlake smetajuИ мене ми пречат набројаните работи.![]()

Rdjavom kurcu i dlake smetaju![]()
Владе п...р напред Ванлок

![]()
Ceuta, a los 8 días del viaje fugaz de Sánchez: 5.000 invasores en la calle, 6 niñas violadas, 88 cadáveres en la morgue, reyertas y asaltos
Agentes consultados por este diario afirman que se pasan el día atendiendo incidencias como consecuencia del colapso de la ciudad. Fuentes expertas en geopolítica aseguran que Marruecos es "parte implicada": "Sabe que la respuesta es inútil y no tendrá repercusiones económicas". Más información...www.elespanol.com
Само осум Шпањолки се силувани во Сеута до сега, за овие осум дена. Мала цена за постигнување на инклузивност и диверзитет.
off.net.mk
I da e dozvoleno ne bi vlegov so gnasive da se kapam vo bazen, neka si pravat pocesto vakvi Ebola PartyИ 4 девојчиња и 1 момче под 14 години кои дошле со толпата, не дискриминираат важно и тоа веројатно кај европските баизуа е поен во нивна полза.
Во меѓувреме во Германистан:
![]()
Базен во Берлин резервиран само за црнци
Јавен базен во центарот на Берлин отворен заради разладување на граѓаните од летните горештини, утре ќе биде резервиран само за „црнечките заедници“. Театарот кој ја постави „оазата“ е обвинет дека спроведува отворена расна сегрегација со 300.000 евра од даночните обврзници и го крши законот...off.net.mk
Јавен базен во центарот на Берлин отворен заради разладување на граѓаните од летните горештини, утре ќе биде резервиран само за „црнечките заедници“. Театарот кој ја постави „оазата“ е обвинет дека спроведува отворена расна сегрегација со 300.000 евра од даночните обврзници и го крши законот против дискриминација врз расна или етничка основа.
Само што ќе помисли човек дека ретардиве европски не можат да смислат повеќе самоуништувачки дејства против сопствениот народ, прогресивните веднаш нова идеја имаат. Секоја чест!!И 4 девојчиња и 1 момче под 14 години кои дошле со толпата, не дискриминираат важно и тоа веројатно кај европските баизуа е поен во нивна полза.
Во меѓувреме во Германистан:
![]()
Јавен базен во центарот на Берлин отворен заради разладување на граѓаните од летните горештини, утре ќе биде резервиран само за „црнечките заедници“. Театарот кој ја постави „оазата“ е обвинет дека спроведува отворена расна сегрегација со 300.000 евра од даночните обврзници и го крши законот...off.net.mk
Јавен базен во центарот на Берлин отворен заради разладување на граѓаните од летните горештини, утре ќе биде резервиран само за „црнечките заедници“. Театарот кој ја постави „оазата“ е обвинет дека спроведува отворена расна сегрегација со 300.000 евра од даночните обврзници и го крши законот против дискриминација врз расна или етничка основа.

Од кај пак НЛ т.е. Холандија ?Druze, spodeli go linkot kaj si videl, da ja vidime metodilogijata na sobrani podatoci, mislam deka si izmisluvas brojki vo glava za da si isteras nekoe svoe veruvanje.
Hrvatska mladite tolku net worth a pola i vishe drzhava im e otselena vo Germanija, CH i NL. Preplaveni se so filipinci psoto nemaat mladi lugje.
Izgleda i ti vo nekoj svet si zivees.
Od moja interakcija, znaes deka rabotam za holandska firma i sekoja treta nedela sum tamu, Eindhoven, Rosendaal, Roterrdam, mnogu hrvati ima, kaj nekolku klienti vo spedicii so bev isto imashe hrvati i bosanci eden kup. Mozda negde drugde gi ima ama brojkive mi se epten od gaz izvadeni.Од кај пак НЛ т.е. Холандија ?
Ирска, Австрија се повеќе него Холандија.
Види не дека па ја имам некој длабински точни статиатики. Ја се водам само по фактот дека у Ирска и Австрија има хрватски класови у школите а колку што знам у Холандија нема.Od moja interakcija, znaes deka rabotam za holandska firma i sekoja treta nedela sum tamu, Eindhoven, Rosendaal, Roterrdam, mnogu hrvati ima, kaj nekolku klienti vo spedicii so bev isto imashe hrvati i bosanci eden kup. Mozda negde drugde gi ima ama brojkive mi se epten od gaz izvadeni.
Ne e bitno, gi cekam negovite brojki za tezava.Види не дека па ја имам некој длабински точни статиатики. Ја се водам само по фактот дека у Ирска и Австрија има хрватски класови у школите а колку што знам у Холандија нема.
Druze, spodeli go linkot kaj si videl, da ja vidime metodilogijata na sobrani podatoci, mislam deka si izmisluvas brojki vo glava za da si isteras nekoe svoe veruvanje.
Hrvatska mladite tolku net worth a pola i vishe drzhava im e otselena vo Germanija, CH i NL. Preplaveni se so filipinci psoto nemaat mladi lugje.
Izgleda i ti vo nekoj svet si zivees.