Пост на кој сте се изнасмеале

Mene mi se place cel den, ednas taka naprabi na turskite deca vo parkot im davase svinsko meso salami, ne i tekna deka tie ne jadat, arno otide uci kurs 3 saata, teska glavobolka denes
Само да потврдам жена ти му рекла на детено да вика сол, сол, сол или мајката на детето? :LOL:

Последно уредено:
Mojata mu vika na nivnoto detence, ama ovoj zapamtil. ... Site ja cuvme togas, ali za sreka se e vored, apnat e od osa ne od krzel sto ovde se smeta za poloso od anakonda, posto za decata moze da bide smrtonosno, taka smetaat lugeto kofa e toplo ima sezona na krzeli, sega neznam na drug dijalekt kako se vikaat ama mislam se razbira zasto zboruvam.

Последно уредено:
Mojata na zena mu vika na deteto prijatelot kako za deca vo decki stil ama ovoj zapamtil. ... Site ja cuvme togas, ali za sreka se e vored, apnat e od osa ne od krzel sto ovde se smeta za poloso od anakonda, posto za decata moze da bide smrtonosno, taka smetaat lugeto kofa e toplo ima sezona na krzeli, sega neznam na drug dijalekt kako se vikaat ama mislam se razbira zasto zboruvam.
Question Mark What GIF by MOODMAN

Aj otidov izmeni i socuvaj sega e vo red. Cuvam dete, pravam jadenje, go trckav da mu go zemam cipsot, multitasking i ne gledav sto pisuvam da sega dojde zenami i da mi kaze GUTEN TAG, naucila nesto denes..... beter od cholismo sum stanal
Те молам почесто пишувај ни случувања од твоето секојдневие. Ти си мојот нов омилен лик за читање на форумов. Да знаеш дека сум ти фан. Се изнасмеав поштено, солзи на очите ми дојдоа. Цар си. :pos:

Znaci draga kolkava pogresna procenka napraviv. Si racunam jas deka pomracvanjeto ke bidi kaj 19 i 30 nekade plus minus i ok, taman imam vreme. Si odbrav i mestence taman na povisoko oti kao skoro na zajdisonce pa po nekoja logika sonceto ke bidi skroz dolu na horizontot. E draga tuka se ebav. Se ok i mestence, i tajming ama ne ja zedov vo predvid Baba Planina so vrvot Pelister deka se tolku visoki da bas ko trebase zasenuvanjeto, go snema sonceto zad niv.
Znaci sve da mu ebam :mad:
A so me kostase da se kacam na Gjavato, ama ko so sum maler, togas Galicica ke me ebese. Bilo kako bilo kakov seks mi mana priridata, uste me boli :D
:pos:

„A so me kostase da se kacam na Gjavato, ama ko so sum maler, togas Galicica ke me ebese.“

И да си малер и да не си, Галичица е таму каде што е. :pos:
Rekovme to, drug e tuka muabetot. Galicica e fiksna, sonceto se dvizi :D
Kaj najde i to na zajdisonce da praj zatemnuvanje, so mu secese umot :(

Back
На врв Bottom