Кое е твоето контроверзно мислење? (Тема 52: Тотална забрана за продажба и употреба на алкохол освен за медицински потреби и религиозни обреди)

Многу некако convenient таа "безизлезната ситуација" во која се нашла. Не знаела кај иде? Не е врзана за чадорот. Нејзин избор може да биде да стане да си отиде или воопшто да не отиде некаде кај ќе ја зјапаат, или да си натегне бурка за да не продолжи непочитувањето кон тебе. Машко внимание е машко внимание, дали со слајдање на стори или дур отишла до соба, некој може да проба да слајдне сеедно бидејќи она постои во состојба бикини. И ако бикините се поканата, не може да биде само ситуација во која се нашла. Мислам дека социјалната мрежа ве плаши бидејќи на оган топлес девојка на плажа ретко и колку ќе пробат во споредба со инста.
Знаев дека во оваа насока ќе се продолжи :D
Сакате да терате во екстреми, демек некој ако ја погледне жена ми е непочитување или што ти ја знам. Не е проблемот дали некој ќе зјапа во неа или не, проблемот е дали и е тоа неа битно или не. Ако стави слики на инста, се знае дека бара внимание. Никој не става затоа што "убаво се чувствував па се сликнав". Ако жена ти земе и ги облече врвките што ги збори @YoucancallmeV тогаш голема е шансата дека си бара дополнителна валидација.

Најдобро напрајте им OnlyFans на жените што ги имате дома, ем ќе им бустаат его мркачи што се хронично онлајн, ем ќе земаат пари, ем ќе си бустате и вие его дека сте зеле јака пичка. Win win ситуација за сите.

Така, мојата тема е следната: Законски да се ограничи голотијата во земјава, онлајн и офлајн. Демек, си има цуца/тип инста/фб, си постира слики, арно ама, иде слика у бикини, стоп, иде слика како типацот гол до половина тренира, стоп. Секс фри социјални мрежи. Исто и надвор, нема гол до половина, нема мини до пич, нема цицки на дисплеј, нема вручи панталони. Нема да сме амиш стил, може летно облакање, но до колено макс и се да се покрие, цицки/гради и раце, ко у манастир. Не се почитивуа ли, казна.
Ефектот: помирни духови, враќање и промовирање на подобри вредности и помалку искушение.
Евала, алах акбар.
После ова може и шеријатско право да воведеме со верска полиција што ќе мери со лењири миничи, бермуди и деколтеа .

Зошто носат некои шорцеви у гзот што им влагаат. Па ја гледаш и ги мести нон стоп да не и се гледа гзот? Нешто тоа како whore guilt е? :kafence:

Еве и ја со такви маки... да не мислите дека сте единствени.. прасици и постари дами на базен ме загледуваат во спидо гаќици..
:rolleyes:
Да не чујам лош збор за постари дами !!!

Во право си, но јас зашто се фатив за голотијата/облеката и да се забрани. И јас сум загледувал и тоа не малку, и тоа до што води, отклучува примални чувства во мажите, т.е. ко што викаш истото го збориме, да, ама повеќето луѓе коа ја отворив темата не се согласуваат, за ко што потврдуваш на крај, многу нормално дека за секој е ок кога не е во неговиот двор таа ситуација. Тоа што ја сум бил ок девојка ми топлес да се сонча гарантирам дека 99% од мажите тука нема да го дозволат на жена во нивниот живот иако првично се исмејуваа демек сум бил конзервативен и верник, а они демек отворени и модерни. И точно, не можеш да забраниш флерт и да збори, ама тоа внимание секогаш е на многу помала пропорција од тоа да провоцира визуелно, т.е. да замрда со опашката. Ако флертува, може да флертува со 1-2, иначе ризикува брендирање радодајка, ако се фрла на секое машко ризикува брендирање курва, ама ако она „наивно“ си се слика и си тверка у вручи панталони у дискач, не е она крива што ти си пришол нели? Или што си и пишал. А онлајн е уште поголемо вниманието, затоа за да не се навлекуваат мажи на блудни мисли, и да се намали ризикот од изневери, забрануваш таква облека. Дека ако сака да се рока, може, да, ама и ставаш дополнителни препреки така.
Е во овој дел не се согласуваме. Јас зборам дека секогаш постоеле и ќе постојат такви девојки. Ако не ти се свиѓаат бегај од нив. Ако те палат, прцни ги па бегај. Какви сакаш препреки ставај им, тие ќе најдат начин да си го истераат своето. Денес се социјалните мрежи, утре ќе имаме некој metaverse (ова рокна изгледа), задутре нешто друго.
Ова за замрдување со опашката, си е ред флег како и многу други. Ќе видиш дека прави такво нешто, ќе се тргнеш. Еве другар имаше женска што кога ќе се потскараа нешто, одма почнуваше со такви провокативни сториња. Туѓ срам да те убие. Ако никој не ги дејта овие жени, самите ќе сфатат дека треба нешто да сменат. Уствари тоа и често се случува, затоа ги гледаме оние исфрустрирани 40+ годишни жени кои преку ден го мразат светот а навечер себе си.
Од друга страна, овие женски се супер кога сакаш убаво да си поминеш без обврски. Не им се замараш, само уживаш :D

Sto bi bilo koga ne bi ja poglednal, i sto bi bilo ako koristis zenski metodi za paznja :)

Автоматски споено мислење:

Ne se bitni plockite, bitna e slavinata. :)
Turi si go :)

Последно уредено:
Уште се модерни спидо гаќите?
Едно време сите ги носевме. Ама стануваше незгодно кога некоја ќе ти се бендиса. Вака по шорцој е подискретно!:D

...жими шорцојте, тоа бермуди широки до колена, на ништо не личат денес на плажа, катастрофа.

Тврдо НЕ на предлогот.
Ако ми е ограничена куповната моќ, бар дозволете да зјапам по излози раат.

Прво прашање, зошто нема анкета?
Второ прашање, до @YoucancallmeV дали очекуваше волку несогласување со машкиот пол, или очекуваше повеќе отпор од жени?

Второ прашање, до @YoucancallmeV дали очекуваше волку несогласување со машкиот пол, или очекуваше повеќе отпор од жени?
Очекував повеќе отпор од жени, а од мажите како да не очекував дека ќе сакаат повеќе голотија, туку ми беше интересна дискусијата. На крај излегува тоа што г/д го очекував од мажите, сакам голотија, но не кај мене во двор. За да тера дискусијата, топката за нова тема ја префрлам кај @fennel или @Del Boy , кој сака или кој превари, оставам на нив.

Машкиот пол генерално е во длабока криза и очај за пуста п.чка. На FB гледам една расцицлена 60 годишна баба. Се чудам како е можно бабава да добива коментари од 30-40 годишни паталци во стилот-Сјајш лепотице. А да ја видиш во живо особено навечер уште метла со подолга рачка и фали. Не е крива за изгледот годините се тие .Значи ако на жените им беше крајна цел да ги фрлат мажите во очај и да си го кренат егото до плафон, мисијата е успешна.

Back
На врв Bottom