Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Едно време се имавте смирено со сагава, се врати Стефи ве разрчка и ајде 20 страни за Алварез. Кој му ебе матер, ако иде да иде се туфнавте ко Меси да го враќаме.

Едно време се имавте смирено со сагава, се врати Стефи ве разрчка и ајде 20 страни за Алварез. Кој му ебе матер, ако иде да иде се туфнавте ко Меси да го враќаме.
Она праша јас најкултурно и пренесов дека треба 10ти да чека затоа конечно да свати дека нема назад од таа изјава дека сака да си иде.
Во нејзин стил незнае реалност да прифати и така.

Најголемите лузери се самиот клуб, башка Мадрид е мора да има драми со нив секогаш и се разбира ќе развлекуваат за да си играат мајтап. Епилогот ќе биде познат за брзо само прашањето е кој ќе брише профил.
Staring The Office GIF

Нека има галама и онака никој не ебе ништо.

Стефка ја сончала чафката на плажа и сега дојде да ја лади овде.:pos:

Мислам дека ќе се договорат за Родри. Му истекува договорот, Сити ќе биде флексибилен за да не си оди без пари наредна сезона.

А за Алварез ич мандалото не ме боли, мразам трансфер драми. Пред се он сам си е крив, ако веќе си се договарал да те пуштат некаде во иднина, не потпишуваш 500 милиони клаузула туку се договараш пример после 2 сезони да падне на 120-130.
Па нели продолжил договор Родри ?

Реално не ни ви треба Алварез, не знам Лапорта шо запнал, Торес, Јамал и Рафиња се доволни за нападот на Барселона, ние зависиме од него оти немаме ќор играч во нападот освен него, поготово кога Гризман замина, затоа и не го пуштаат.

Освен ако не му е хакнат профилот, ова е најтајниот и нај рандом трансфер во историјата на фудбалските трансфери и пошироко.

Освен ако не му е хакнат профилот, ова е најтајниот и нај рандом трансфер во историјата на фудбалските трансфери и пошироко.

Имаат Ливерпул вакви трансфери
И Виктор Муњоз летово од нигде никаде.
Фабињо на времето, ќора шпекулација немаше исто

Се случуваат и вакви работи

Перез се мрдна скроз на крајот на кариерата,истурија пари на ѓупци метилави од кои очекуваат да се вратат на старите патеки.......барса со родри и уште еден топ напаѓач,нормално пристојна замена за Лева сигурно ќе ја издоминираат и претстојната сезона во Ла Лига

И по некоја минута излегоа информациите дека ќе оди на позајмица :pos:

Долгорочно гледано не е воопшто добар трансфер. Еден куп пари и сигурно висока плата за играч што ќе полни 29 години и има одиграно премногу утакмици последниве години. Башка и бразилец.
Ама на краток рок би требало да заврши работа

Од кога Бруно е топ трансфер?
Па баш затоа е топ трансфер. Бидејќи е во пикот на кариерата и бидејќи е токму тоа што му треба на Артета. Не е човек што допрва треба да докажува нешто. Баш тоа што сака и што му одговара на Артета му донесоа.
Е сега дали некој го смета за добар или не е ваљда субјективна работа, ама со трансфери каде што "правиме проект, за некоја година ќе биде" Арсенал беа или 4то место или не играа ЛШ...
Фактот што одат на готов производ и не жалат пари за да искористат ваква прилика за мене го прави одличен трансфер.... а + што е и баш таков тип на играч што е потребен за да се продолжи успехот што го имаат.

Или у кратки црти ова:
Ако Арсенал одбрани титула во ПЛ и освои ЛШ, Бруно ќе испадне bargain...
Реално земен е да игра во прв тим, Зубименди на крај на ланска сезона скроз се изгуби, Скели му зеде место, така да големи очекувања ќе има од Бруно.

Подобро скап играч што ќе игра 3-4-5 години на високо ниво и ќе им ги максимизира шансите за титула отколку некој евтин, па дур да се вклопи... па "не го биваше у оваа екипа, ама у оваа ќе го бидне"; па "Млад е, да му дадеме време.."

За мене добар трансфер.

А на пример и Цолис ми делува ко солиден играч, ама ете за него... Ќе треба да видиме што ќе испадне. За Бруно се знае што се очекува
Автоматски споено мислење:

Воедно... Како бе Салах во Трабзон???

Отсекогаш имало рандом трансфери... И отсекогаш имало рандом шанси за трансфер што никогаш не станале реалност ама...

Дај бе не ме јебете. Во СЕКОЈА екипа во светот Салах би бил првотимец (ок, моожеби во Реал би било малце кнап, ама сепак)
Нит ќе се бори за титула, нит дека други екипи не би му дале повеќе пари, нит ништо

Не ми е јасен светов на трансфериве некогаш, ама ова е една од тие ситуации што ептен ми е нонсенс и живо ме интересира колку екипи биле заинтересирани...... и пред се ме интересира да ми објаснат сите до една од овие екипи што постојат во светот а не биле заинтересирани.

Последно уредено:
Да го повикаме експертот. @Ska Maniac што ќе кажеш за ова?
Што ќе помислиш ако уште на првата утакмица го приметиш дека станал смирен играч и политички коректен што не се конфронтира со никого ?

Што ќе помислиш ако уште на првата утакмица го приметиш дека станал смирен играч и политички коректен што не се конфронтира со никого ?
Па со самото тоа што го исчисти цел Инстаграм можно е да гледаме некој нов Винициус :)

Перез тивкиот МВП на Барса.

Го "крадеш" Силва од Барса и Атлетико и му даваш 17 мил плата и отвараш пат за Родри во Барса а батето измислен за Реал дури криво ми беше што е горе долу перфектна замена за Крос и Модрич.

Правиш фејк понуда за Алварез да ги дупиш Барса на крај Лајпциг гледа дека имаш пари за трошење и го преплаќаш Диоманде за 140 мил.

Го зимаш Конате од Ливерпул за истите да го земат Араухо.

Го имаш Чаби Алонсо еден од тренерите со мозок и предиспозиции за ненормален успех и го бркаш за Арбелоа чунот ради Винисиус кој ги уценува за поголема плата и прави што сака. Еден Кристијано беше избркан за истите уцени.

4ти ремонт во рок од 3 години, Перез мајсторе пољубим ти курац.
Да даде господ уште 15 години да си на чело на Реал.

Таман со Мурињо можат стихозборки за Негреира да склопуваат. Во исчекување сме во една од најинтересните сезони во Ла Лига.:cuc:

Мурињо нема ни да издржи цела сезона во Реал, слушајте ми го зборот.
Невозможно е таков лик со толку уфилмани црнчуги да опстои повеќе од неколку месеци.
Автоматски споено мислење:

@Pedro Gonzalez Изгледа заборавиле да му кажат на Чоло дека Понеделник ќе му кажи Алварез дека во Барса сака :ROFLMAO:

Последно уредено:
Back
На врв Bottom