Del Boy
You plonker!
- Член од
- 28 септември 2012
- Мислења
- 13.876
- Поени од реакции
- 46.495
Па не мора да сум диктатор, пресреќен ќе сум да бидам главен на гулаг.
Брату тебе ќе те ставиме главен на харемот. Ќе водиш евиденција и ќе ги капеш и негуваш девиците што ќе ги зима диктаторот.

Автоматски споено мислење:
Ама премиери нејќеме.Реално демократија, ама само луѓе со високо iq и критичко размислување да може да гласаат и да бидат на функција би било ок. Во тоталитарен систем е предност што можеш да имаш друг вид контрола во економијата. Пример ни требаат нови автобуси, јас не распишувам тендер за набавки, туку правиме фабрика и ги правиме автобусите тука. После тоа може да се прават и автобуси за извоз.
Види високо IQ не значи по автоматизам добар владетел или лидер. Во владата на Груевски имаше неколку прилично интелигентни луѓе, па на крај пак излегоа каде угнетени каде корумпирани.
Моќта е дрога појака и од сексот.
Реално демократија, ама само луѓе со високо iq и критичко размислување да може да гласаат и да бидат на функција би било ок. Во тоталитарен систем е предност што можеш да имаш друг вид контрола во економијата. Пример ни требаат нови автобуси, јас не распишувам тендер за набавки, туку правиме фабрика и ги правиме автобусите тука. После тоа може да се прават и автобуси за извоз.