Фан Клуб: Интер

Ние имаме друг проблем за разлика од десен бек и одбраната..а тоа е Барела.

Човекот очигледно има статус на легенда и лидер во моменталниот Интер ама веќе не перформира како што перформираше од периодот од 2021 до 2024 каде што играше во страшна форма.

Е сега најјголем проблем е тоа што имам впечаток како да има загарантирана прва постава и покрај тоа што беше прилично лош минатата сезона и веќе е паднат во формата драстично.

Единствена позитивна работа за сега моментално е тоа што Италија не играше на светското и тој заедно со Бастони, Ди Марко и Еспосито ќе бидат поодморени и посвежи за следната сезона па се надевам дека нема да се жалат од умор кога ќе се влечат како црева по теренот.

Да сме среќни што играчи како Барела, Бастони и Лаутаро ни играат и не бараат трансфери, па макар се влечеле и ги фаќале кризи. Не знам до кога ќе трае ова ама нема ништо добро на повидок. Се само 30+ играчи.

Да сме среќни што играчи како Барела, Бастони и Лаутаро ни играат и не бараат трансфери, па макар се влечеле и ги фаќале кризи. Не знам до кога ќе трае ова ама нема ништо добро на повидок. Се само 30+ играчи.

Ако размислиш малце Сушич, Диуф, Енрике, Бисек, Пио, Бони и еве по ново Станкович се сите под 25+ години, и ако не заборавиме дека сите што ги спомнав изиграа доста натпревари за Интер ланската сезона , тогаш не би рекол дека имаме пензионерски тим.

Се е до перцепцијата...на пример минатата година кога на неколку натпревари изиграа заедно Енрике, Сушич и Диуф , веднаш играта делуваше подиманична и побрза, и другите играчи како растрчани делуваат.

Пак зависи од противникот ама не би рекол дека е толку црно ако ги форсираат помладите фудбалери.

Ако размислиш малце Сушич, Диуф, Енрике, Бисек, Пио, Бони и еве по ново Станкович се сите под 25+ години, и ако не заборавиме дека сите што ги спомнав изиграа доста натпревари за Интер ланската сезона , тогаш не би рекол дека имаме пензионерски тим.

Се е до перцепцијата...на пример минатата година кога на неколку натпревари изиграа заедно Енрике, Сушич и Диуф , веднаш играта делуваше подиманична и побрза, и другите играчи како растрчани делуваат.

Пак зависи од противникот ама не би рекол дека е толку црно ако ги форсираат помладите фудбалери.
Сакав да речам дека не можеме веќе да земеме млад играч од типот на Барела за кого платија многу пари затоа што се гледаше дека е посебен. Овие што ги наброја сите се ако биде биде, ако не никому ништо. Трагично е што на сите резултати не им се одобрува барем 60 милиони годишно за трансфер. Само замисли, Марота и Аусилио пак би ги правеле истиве работи само што секоја година би обезбедиле по еден саглам играч како Нико Паз итн... За неколку години би имале екипа на сосема друго ниво.

Се надевам дека ја сфатија ланската грешка коа ја остаивме одбраната на плеќи на 70 годишните ачерби,дармиан и де фрај,па затоа се шушка дека го договориле и ромеро ама се ми кажува дека тоа би било too good to be true и у меѓувреме поштено го имаат спакувано Басто за Мадрид.
Све ќе им ебам ако е така!

Proklet da e denot koga toni umisleniot se resi arena da ja makedonizira i so toa da go donese seto neznaenje so koe raspolaga i nekvalitet.

Na arena 1 premium ide inter, ovie nasi umreni prostaci, nepismeni magovi, davaat odbojka, rakomet i dandi rendzer repriza. Vaka ke se macime cela sezona site, mora da ima nacin da si biram za platena usluga, sakas mkd arena sakas back to basic so srbite.

Picka im mater amaterska.

Не знам што чекате и зашто уште плаќате. Пишете ми приватна порака ќе ви дадам број од еден кинез, за 24€ шест месечна претплата ги имате сите можни канали.

Не знам што чекате и зашто уште плаќате. Пишете ми приватна порака ќе ви дадам број од еден кинез, за 24€ шест месечна претплата ги имате сите можни канали.
Скапо :)

Пишете тука, ќе се најде некој што ќе даде листа од некое иптв.

он топик
20 минути немаат топка допрено..

Скапо :)

Пишете тука, ќе се најде некој што ќе даде листа од некое иптв.

он топик
20 минути немаат топка допрено..

Имам пишано неколку пати во таа тема и користев иптв последниве 7-8 години од најмалку 10 различни балкански оператори - македонски, босански и српски.
Сите беа по 6-8 евра месечно и со многумина од нив имав лаг и многу често, особено ЛШ во Вторник и Сабота/Недела кога повеќето луѓе гледаат, пола од каналите не ги отвараше. Башка замаранциите со балканските оператори е друга приказна. Чекај прати ми на овој акаунт, чекај нареден месец на овој. Па пиши таму подарок...кај кинезов нарачуваш од Алиекспрес еден кабел и имаш тв. Па дури и ти праќаат кабел по пошта. Три месеци, три метра кабел, пола година - шест метра итн.
Кинезов е со стабилна телевизија, преку 90% од каналите ги отвара без проблем, и има премногу канали што овие другиве не ги нудат. Не дека мене ми се потребни тие, јас секако ги бришам пола за да ја вчитува брзо листата ама па за 4 евра месечно не можам да се замарам да барам листи и да редам.
Башка што кинезов има 200к филмови и уште дупло епизоди и за разлика од балканските не морам фиксно на еден телевизор.

Еве, сакаш Скај, сакаш Арена...
Имам уште на пет други канали каде да ја гледам, еднаш не сецна.

1000037437.jpg
1000037440.jpg

Последно уредено:
Имам пишано неколку пати во таа тема и користев иптв последниве 7-8 години од најмалку 10 различни балкански оператори - македонски, босански и српски.
Сите беа по 6-8 евра месечно и со многумина од нив имав лаг и многу често, особено ЛШ во Вторник и Сабота/Недела кога повеќето луѓе гледаат, пола од каналите не ги отвараше. Башка замаранциите со балканските оператори е друга приказна. Чекај прати ми на овој акаунт, чекај нареден месец на овој. Па пиши таму подарок...кај кинезов нарачуваш од Алиекспрес еден кабел и имаш тв. Па дури и ти праќаат кабел по пошта. Три месеци, три метра кабел, пола година - шест метра итн.
Кинезов е со стабилна телевизија, преку 90% од каналите ги отвара без проблем, и има премногу канали што овие другиве не ги нудат. Не дека мене ми се потребни тие, јас секако ги бришам пола за да ја вчитува брзо листата ама па за 4 евра месечно не можам да се замарам да барам листи и да редам.
Башка што кинезов има 200к филмови и уште дупло епизоди и за разлика од балканските не морам фиксно на еден телевизор.

Еве, сакаш Скај, сакаш Арена...
Имам уште на пет други канали каде да ја гледам, еднаш не сецна.

Прегледај го приврзокот 484008
Прегледај го приврзокот 484009
И имаше ли барем што да видиш или ни ја скрија топката :D ?

И имаше ли барем што да видиш или ни ја скрија топката :D ?

Нема везе тоа. Манчестер Сити редовно троши по 200-300 мил на играчи па кога и двете екипи ќе играат со комбиниран состав, разликата во квалитет е јасна. Кај нив замени од по 40-50 мил, кај нас Москони, Лавели, Топаловиќ и Бовио. Дали еден од овие ќе игра Серија А во својата кариера за некој подобар тим.
Само за првите три замени кај Сити - Аит Нури, Нико и Витор Реис имаат потрошено 140 милиони. Кај нас за сите 22 играчи кои се појавија денес се нема потрошено толку.
Гарантирам дека да беше обратна ситуација, односно Интер да троши годишно колку што трошат Сити, нема шанси да стигнат до пенали.

Back
На врв Bottom