Македонски филмови

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум веќе на Телеком. Ако филмовиве ги има на Magentatv.mk нека проба некој што е на Телеком да ги извади.

Тој Снежана и Медена Земја ги има ставено на trackermk a за другите стварно не знам.
Се зезам за снимањето. Него ги има сите, само Прво убиј ги децата го нема, мислам дека го имаше на kinomoe

Тамарче е најголемиот амбасадор на Македонија. :oeoeoe:
Исправете ме ако грешам, али мислам дека ова е прв наш филм што добил номинација за Еми наградите и тоа не една. :love:
IMG_3349.jpeg

Не го можам Љупчо Златев, страшно одвратна карикатура е, али ми излезе некоја емисија негова кај што го викнал за гостин Пеце од ОХО продукција и Пеце сподели детали за филмот за Тоше.

Режија: Георги Унковски и Игор Стоименов
Сценарио: Игор Стоименов, Андреј Волкашин и некоја хрватска писателка

Според Пеце, сценариото било завршено, пред продукцијата била завршена и кастингот мислам рече е завршен, и чекале да падне снег во Крушево за да почнат снимање што најверојатно би било јануари.

Колку е ова точно, ќе видиме. Игор е креатор и режисер на српската серија “Беса” - за мене најдобрата српска серија некогаш снимена. Тоа што го земале него за сценарист ми дава мала верба дека може нема да биде толкав дебакл филмот.

Не го можам Љупчо Златев, страшно одвратна карикатура е, али ми излезе некоја емисија негова кај што го викнал за гостин Пеце од ОХО продукција и Пеце сподели детали за филмот за Тоше.

Режија: Георги Унковски и Игор Стоименов
Сценарио: Игор Стоименов, Андреј Волкашин и некоја хрватска писателка

Според Пеце, сценариото било завршено, пред продукцијата била завршена и кастингот мислам рече е завршен, и чекале да падне снег во Крушево за да почнат снимање што најверојатно би било јануари.

Колку е ова точно, ќе видиме. Игор е креатор и режисер на српската серија “Беса” - за мене најдобрата српска серија некогаш снимена. Тоа што го земале него за сценарист ми дава мала верба дека може нема да биде толкав дебакл филмот.
За филмов за Тоше и МРТ беше вклучена но новиов директор на МРТ ги тргнал копродукциите во телевизијава сакаат да се врати целосно МРТ продукција.

Гарант ќе згази со ‘талентот’ на Сашо Кокаланов. :icon_mrgr:

Back
На врв Bottom