Во однос на цена-квалитет, Белведере на кеј, Ана Марија горе кај Рача (по фенси), Мече и Грне пред Метропол во Коњско.Aj da probam i vo ovaa tema, preporaka za restorani?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во однос на цена-квалитет, Белведере на кеј, Ана Марија горе кај Рача (по фенси), Мече и Грне пред Метропол во Коњско.Aj da probam i vo ovaa tema, preporaka za restorani?
Су на руфтоп, Свети стефан Лихнидија, Зајдисонце во Минами, Ана Марија, по стариот дел од градот - Кај Каневче, Чун, КајчеAj da probam i vo ovaa tema, preporaka za restorani?
Сега таму чашка ракија е сигурно 500ден а менито им е од скромно поскромно а богами и порциитеАман бе сте запнале со тој Чун , ќе треба кредит чоеко да земи за да јади и пија таму
Последно пред некои 2 години една класична плескавица беше 450, значиии...Сега таму чашка ракија е сигурно 500ден а менито им е од скромно поскромно а богами и порциите
до лани беше даен под кирија,се искарааа кој требит да реновират,ти реков ми рече и сега го работат сопственицитеКој го работи сега Хотел Десарет?
Гостивар буквално испадна дека луѓево пијаја гомна, па еве никому ништо...ти за капење во лајна се загрижи.незнам што да ти кажам. Одедна страна последни сили собирам да го бранам ова парче земја од друга страна кога гледам дека на никој не му е гајле. Што повеќе да кажам? Па на крај краева нека оди све кајшто царот оди пешки
Ок тогаш оди на јадење во Лескоец и најади се.Најглупо ми е кога дел од охриџаниве шо се на форумов ги бранат високите цени во кафичите и кафаните шо се покрај езеро, со изговор дека " е па ako сакаш да јадиш и пијаш со нозете в`езеро ќе си платиш ". Многу глуп изговор , оти јас а верувам и повеќето луѓе кога одам во кафана или кафич одам за јадењето пред се, и небитен ми е погледот . Иначе најчесто повкусна храна или кафе има во објектите кои не се баш на езеро .

И јас одам за јадењето најмногy, ама факт е дека и локацијата е со свое влијание на цената.То дали нас ни се бендисвит или ни одговарат е друго.Најглупо ми е кога дел од охриџаниве шо се на форумов ги бранат високите цени во кафичите и кафаните шо се покрај езеро, со изговор дека " е па ako сакаш да јадиш и пијаш со нозете в`езеро ќе си платиш ". Многу глуп изговор , оти јас а верувам и повеќето луѓе кога одам во кафана или кафич одам за јадењето пред се, и небитен ми е погледот . Иначе најчесто повкусна храна или кафе има во објектите кои не се баш на езеро .
Ок тогаш оди на јадење во Лескоец и најади се.![]()
Не е то неодбранливо, едноставна економска логика. Во Ана Марија имаш компромис на други работи и то е то, така се формират цената.И во градот има неколку кафани и кафичи со нормални цени ( ко за Охрид ) , и тоа не на периферија туку во центар или поширок центар . Или на пример Ана Марија која шо е одма до Охрид и плус има одличен поглед е со нормани цени . Незнам која ви е целта да браните нешто шо е неодбранливо
И јас одам за јадењето најмногy, ама факт е дека и локацијата е со свое влијание на цената.То дали нас ни се бендисвит или ни одговарат е друго.
И сите барет смештај поблиску на плажа макар и постар бил ентериерот и поскапо ќе платат отколку еве Лескоец или Црногорци да си сместен.
) , така шо не е хејтање .Ха ха, ги трефна со Италија и еспресотоТи гарантирам дека ни во Милано не е толку цената .
Таму еод 1 до 3 евра, реетко накај 4.