СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде нов светски првак?

• Вкупно гласачи
    104
IMG-20260719-011545.jpg

Лелел каква утакмица, браво. Светското ги надмина очекувањата. Не беа многу мотивирани затоа 10 гола имаше. На претходните светски многу помотивирани беа затоа по 2-3 гола паѓаа само. Таму вредеше третото место, не е како овде во УСА.
Мислам дека конечно Тухел научи дека не треба да се брани, затоа и 6 гола даде.

Кои се тие одлуки на овие шест утакмици што ги збориш дека им се помага свесно и бесрамно. Дај да ги видиме тие ситуации кои се, колку се, какви се. Јас не ги сакам Аргентина, не сакав ни до финале да стигнат, ме заболе за нив искрено, ама ајде кои се тие ситуации, дај да видиме видеа. Едино јас што знам, а е огромна грешка, е тоа што Меси требаше да добие црвен у првата утакмица. Што е тоа со што ги гурале и ги местат?
Па ги гледаше утакмиците или хајлајтсите ?
Цел интернет е полн со видеа од сите 6 утакмици каде што судиите се целосно на страната на Аргентинците безразика дали им толерираат фаули и картони, дали се строги кон противниците или пак отворено ги поддржуваат и буткаат .
И дека се ова не се деси само на една утакмица за да личи случајно, затоа цел свет се буни освен секако нашиве филевци и уште некоја изгубена душа со 65 IQ.

Последно уредено:
Ја пишувам од аспект на фудбалска и општо меѓучовечка правда.
Ти што си опседнат со коцка и све гледаш низ призма на пара, тоа е твој проблем.
Автоматски споено мислење:

Зашто за двете најодвратни репки навиваш ?

Симпатични ми се од порано Италијанците во спортовите како спортска нација.
Плус на времето Калчото беше врвна фудбалска лига и јак фудбал се играше во Италија.
Сега е Калчото просечно првенство.
Паоло Малдини е нов технички директор на репрезентацијата на Италија.

А да се прешалтувам на други репрезентации ми е безврска.
А помеѓу овие двете во финалето сепак нека е Аргентина, не ги поднесувам Шпанија во спортовите знаат да играат валкано.

Па ги гледаше утакмиците или хајлајтсите ?
Цел интернет е полн со видеа од сите 6 утакмици каде што судиите се целосно на страната на Аргентинците безразика дали им толерираат фаули и картони, дали се строги кон противниците или пак отворено ги поддржуваат и буткаат .
И дека се ова не се деси само на една утакмица за да личи случајно, затоа цел свет се буни освен секако нашиве филевци и уште некоја изгубена душа со 65 IQ.
Koj cel svet? 600 milioni fanovi na youtuberot vklucuvajki te i tebe? Toa li e cel svet? Vi ebam toa plackovcite neka ja digne uste ednas vecer messi bozicata pa placete pak vie so 150 iq slusnav vo sredno te vikale nikola tesla cel svet bile oni be messi e kriv sto egipet i pickite anglija ne znaat da zatvorat utakmica ete neka bidat sudiska pomos penalite a ne bea ali ete racuname deka bile gi promasi i dvata znaci ne vlijaea na rezultatot vi ebam toa plackovcite neporasnati namesto da sednes i da uzivas vo majstoriite na najgolemiot najkompletniot fudbaler vo istorijata oni celo vreme samo kme kme kme

Back
На врв Bottom