Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.939
- Поени од реакции
- 66.020
Кој е Одисеј?За тоа што турија 1.54 трансџендерка да го глуми Одисеј ќе прескокнам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој е Одисеј?За тоа што турија 1.54 трансџендерка да го глуми Одисеј ќе прескокнам.
Мет Дејмон. Грешка во пишување. Синон другар му на Одисеј ја туриле транжендерот да го глуми. Не менува многу многуКој е Одисеј?

Мет Дејмон. Грешка во пишување. Синон другар му на Одисеј ја туриле транжендерот да го глуми. Не менува многу многу
Како е тргнато, треба секој да си направи своја верзија на нели митологијава. Пример Зевс кинез да го турат. Или Афродита од Бангладеш. Пошто зш да не![]()
Па некои од глумците се Индијци и Кинези.Пример Зевс кинез да го турат. Или Афродита од Бангладеш.
Барем да зеле од фентанилците да заокружат.Па некои од глумците се Индијци и Кинези.
Кастингот по правило мора да ја отсликува етничката композиција на Лос Анѓелес.

При читањето гарант вака си ја замислувал Елена од Троја... Пошто сите вака ја замислуваме. Што? Немало никогаш црнци таму? Уметничка слобода ти десничарски екстремисту. И откај знаеш дека бардовите не биле рапери уствари, и црнци притоа, а? А??Незнам за вас ама јас во основно ги читав како и секој основец. Доста интересни ми беа тогаш. И сега го имаш Тревис Скот да ти рапува апапап. Лудници.
Само што го одгледав. Лошо направен филм без разлика на нискиот буџет, имало тука многу потенцијал ама... Ама не го искористиле. Можеле и „осветник“ моментот, и пораката, да ја направат многу многу позабавно, и подобро. Сценарио (минус основната идеја) и режија = тапа. Уве Бол се подобрува малку по малку, ама ќе му треба уште 2-3 животи (со ова темпо) за да направи нешто завидно.Гледајте го Citizen Vigilante. Нискобуџетна драма/акција на Уве Бол што Германија ја забрани за прикажување зашто ќе ги повредела чувствата на мигрантчињата. Оф леле. Напредна земја
На крајот пишува дека е посветен на илјадниците силувани и убиени во Европа што не добиле правда од правниот систем во "праведните" Германија и сличните им Европејци.
Не е најдоброто нешто снимено, има дупки у сценарио, шашава глума и слично, али вреди да се поддржи вакво дело.

Случувањата не се митолошки затоа што скоро се е историски потврдено.Иако случувањата од Одисеја и Илијада се митолошки,
Ееее од кај знаеш ти. Може Канје им рапувал тогаш со ЛилКим.Случувањата не се митолошки затоа што скоро се е историски потврдено.
Начинот на раскажување, т.е. пеење или по најново рапување е митолошки.