- Член од
- 12 мај 2014
- Мислења
- 1.588
- Поени од реакции
- 3.955
Ееее од кога го имав симнато, ама никако да се наканам да седнам да го гледамThe Whale да го гледаш обавезно
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ееее од кога го имав симнато, ама никако да се наканам да седнам да го гледамThe Whale да го гледаш обавезно
гледај го обавезноЕеее од кога го имав симнато, ама никако да се наканам да седнам да го гледам
Може го снимал по превод од БужаровскаМодерен феминистички поглед на Одисеја.
Тоа е резимето на преводот од кој Нолан правел сценарио за филмот.
Си рекла таа лезбејката (ја постирав поназад), оваа Одисеја е премногу машко-шовинистичка, време е за нов превод и бидна.

Па и кошулчето му е типично средновековно. Никој у антиката не се облакал вака, особено не во античка Грција.Нема да серам за глупостите со црната Хелен од Троја. Али гледам костимиве им се апла утнати.
Па уште фали Баленсијага да им се и пиши пропало.

Да не знаеш исто и киклопите како се облакале пред 3000 години?Па и кошулчето му е типично средновековно. Никој у антиката не се облакал вака, особено не во античка Грција.
Дај бе уживајте малце да ви ебам тоа, филм е, не вистински живот, испукај си пуканки и кулирајте малце. Базиран е на измислена прикаска исто како што е бетмен и остали суперхеројски филмови.
Ми се погоди да одам на еден од фан евентите во средата, ги покажаа првите 10тина минути од филмот + трејлеров и стварно изгледаше врвно. Едвај чекам, Дјун е врвот и баш ме интересира кај ќе заврши земајќи во предвид дека треба 2 книги да опфати (ваљда ќе се држи поише на messiah)Инаку штотуку испадна новиот трејлер за Dune Part 3.
https://www.youtube.com/watch?v=NdvqHc56lE0
Мислам дека ќе е филм на годината мајке ми.

Figures... Aко до сега не си научил, кои сме па ние да ти ометаме на доживљај.Да не знаеш исто и киклопите како се облакале пред 3000 години?Дај бе уживајте малце да ви ебам тоа, филм е, не вистински живот, испукај си пуканки и кулирајте малце. Базиран е на измислена прикаска исто како што е бетмен и остали суперхеројски филмови.