Политиките на Бугарија кон Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
Измеѓу пиење и љокање разликата е земја воздух, мртов пијан не знае ни каде е ни што прави па уште и се сликале :pos:
А љокачот одозгора е уште и дипломат, амбасадор:pos:
И ти со цел памет прашуваш каде е скандалот, ебате татарскит памет:pos:
И опивањето не е забрането, дури ни за дипломатите. Не мислам дека е до мртов пијан и не мислам дека не знае точно каде е. Не знам кај вас како е, но ние тоа го нарекуваме „развеселен“.
На дипломатите не им е забрането да пијат алкохол и немаат ограничување.
Не гледам никаков „дипломатски скандал“.

И опивањето не е забрането, дури ни за дипломатите. Не мислам дека е до мртов пијан и не мислам дека не знае точно каде е. Не знам кај вас како е, но ние тоа го нарекуваме „развеселен“.
Па да почекаме како ќе реагира бугаристан ....
.... дали ќе го риба и повлече назад дома....

.... зошто залепениот епитет „пијандура“ не звучи баш најдобро во дипломатските кругови ...

Ne licit, ja reprezentira drzavata kako ambasador. Ama ocigledno toa sosema normalno e vo Bulgarija, i kaj rajata ama i kaj drzavnite funkcioneri.

HMejcIvW8AA8A3P

С`што :icon_lol:

Ne licit, ja reprezentira drzavata kako ambasador. Ama ocigledno toa sosema normalno e vo Bulgarija, i kaj rajata ama i kaj drzavnite funkcioneri.
Не гледам никакви граѓански протести за негово отстранување, ниту пак индикации дека претседателката сака да го отповика. Значи, сè е во ред.

Не гледам никакви граѓански протести за негово отстранување, ниту пак индикации дека претседателката сака да го отповика. Значи, сè е во ред.

Граѓански протести за пар попиени ракии и неколку рефрени од македонска песна?...:confused:

„Па то нема ни у Београду!„...

Ама секако дека е во ред...штом е ваш политичар во прашање.

Граѓански протести за пар попиени ракии и неколку рефрени од македонска песна?...:confused:

„Па то нема ни у Београду!„...

Ама секако дека е во ред...штом е ваш политичар во прашање.
Тука има редовни протести за сè. Тие се еден од главните столбови на демократијата.

Тука има редовни протести за сè. Тие се еден од главните столбови на демократијата.

На слободоумните Бугари, можам да им честитам за протестот против прифаќањето на Еврото. Се чини дека знаат кои се последиците од прифаќање туѓа валута за своја валута.

За среќа, има и Бугари кои посуштински ги разбират рабојќето во Светот и во животот.

Супер демократија мора да е тоа чим протести се главни столбови..
Секоја чест нема што

Би заседнал на маса со неговата екселенција Жељазко. Мој човек е е 200%.
Заебанции на страна, кога оној монголот виктор стојанов сакаше да блокира гранични премини со Македонија со дозвола од бугарско МеВеРе, Жељаско реагираше дека тоа не треба да се случи а потоа и Чамова-Петрова излезе со сличен став дека не треба меѓудржавните односи дополнително да се влошуваат со такви бесмислени акции. Зад затворени врати, прашањето за Македонија кај нив нема црно-бел одговор. Јас се надевам ќе надвладее разум и искрена желба за добрососедство кај нив па човечки да се разбереме.

Гарантирам дека ботовите што шкрапаат постови на кајгана се од фондацијата на монголот. Не се тоа никакви „прогледани“ Македонци кои читале читале и оп се разбудиле како Бугари.

Back
На врв Bottom