Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Smartiptvpro za strane liste sa vod odlicno rijesenje za lg tv.Biras titlove i boju titla i velicinuPozdrav forumasi,imam listu u kojoj noviji strani Filmovi nemaju prevod,pa me zanima kako dodati prevod,koje app podržava LG tv
Trenutno imam aktivirane smart iptv I dupleks ali ne nalazim opcije za ubaciti titl.
Ako je uopšte moguće dodati preko app?
Пиши на whatsapp/viber.+38978893420Дали некој има некоја листа за да ставам на STB Emu а да ги има сите спортски канали Arena Sport и оние мскедонските Arena?
Tие што ги имам листите ми кочат кога има светско.
Kupi nekoja iptv lista i možeš 4 prenosa da gledaš onlineJel imalo multi prenos, ja nisam uspeo sinoc da gledam utakmice.
Pisimi na WhatsApp/Viber.+38978893420Pozdrav svima na forumu
Ima li ko da bi podjelijo u PM kakvu dobru listu koja ne prekida i zamrzne sliku.
Neznam sta se desava, ovo sto imam je nemoguce gledati, staje skoro svako 2-3 min a svetsko prvenstvo u fotboll.
Hvala svima koji izidju u susret i pomognu da bi mogao u dobrom raspolozenju da gledam fotboll bez prekidanja i zamrzavanja slike.
Hvala unapred
Zelim svima svako dobro i druzenje na forumu
Veliki pozdrav svima
Pisimi meni na WhatsApp/Viber.+38978893420Pozdrav svim dobrim Ljudima.imali jedna lista sa EU i EXYU za momka u Ćoşku .Hvala Ako ima
Ne postoi nijedan iptv strim da ide u realno vreme mora kasniti maloa jel smem nesto da pitam, valjda se necete naljutiti,
postoji li i jedan iptv strim prenosa utakmice, da ide u realnom vremenu, znaci da ne kasni za satelitom (drimom)
A sto dobivas so toa sto nerviras nekogoТука има и газди и препродавачи и со сликите ги нервираме.
Иначе за фудбал, за пајтон има милион тутуријали и скрипти. Гледаш на сталкер без сецкање.
Bravo druze sekoja cest za postov se dobro si objasnil bravossssPa ete se gleda kolku znaes. Samo bez navredi te molam. Koj kolku znae i kako go koristi znaenjeto e negova rabota. Prikazni za deca se slikite koi se postirani od bilo kogo za gledanje stalkeri ili platformi. Tocno se znae sto moze i od stalkeri i od platformi da se gleda i zosto moze da se gleda. Daleku od umot e da pomislis deka nekoj koj saka, eve na primer yettel, oficijalna platforma na telekom srbija, ako saka ne moze da se zastiti. Ke gledas sano ako platis, inaku ne. Na sekoja najava ke ispratam kod na mobilen telefon od 6 brojki i ako ne potvrdis ne mozes da otvoris. Isto e i za stalker, ako e stalkerot vrzan za mac adresata na uredot, ti ostaniva samo da gledas vo crn ekran ili da mu go ukrades uredot na toj sto platil, karikiram se razbira. Moze i da e vrzan preku isp, sto znaci ako ne si na toj provajder i so taa ip adresa pak ne mozes da gledas. Ona sto mozes da gledas i na stalker i na m3u i bilo sto e so dobra volja na gazdite, zaradi nivna delumna reklama, sekoj seriozen gazda moze vo realno vreme so najobicna python skripta da vidi koj, kolku , koga i od kade se zakacil na lista sto ne ja platil. Taka da prikaznite se ubavi da se slusaat i da se falime, koj kako, ama vistinata e sosema podruga. A za alatite koi postojat ne sakam nitu da zboruvam, da postojat, ama i tie naodjaat i fakaat listi preku dobrata volja na onie koi se stitat ili poslabo se stitat. I denes ima portali koi odat na exploit, nesto sto e aspolvirano i zastareno poveke od 10 godini, ama toa ne znaci deka nekoj e majstor za iptv, toa e samo znak deka na nekogo ne mu e gajle dali mu gledas listata ili ne. Nemam nisto protiv nikogo, ovde diskusijata na ovaa tema ja zavrsuvam, so dobra namera, site sakame da mozeme da imame i da poglednem nesto besplatno, ama ponekogas slavinite se zatvoreni ili se zatvaraat
ИПТВ ВО 2026: НОВИ ТРЕНДОВИ, ТЕХНОЛОГИИ И ИДНИНАТА НА ДИГИТАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЈА
Во последната деценија, ИПТВ (Internet Protocol Television) прерасна од алтернативен начин на гледање телевизија во доминантна платформа за дигитална забава. Денес, во 2026 година, ИПТВ не е само замена за традиционалната кабелска или сателитска телевизија, туку комплексен екосистем кој комбинира стриминг, персонализација, автоматизација и напредни мрежни технологии.
ШТО Е НОВО ВО ИПТВ?
Најголемата промена во ИПТВ денес е преминот кон интелигентни системи базирани на вештачка интелигенција. Модерните ИПТВ платформи користат алгоритми за препорака кои анализираат навики на гледање и автоматски предлагаат содржина. Ова значи дека корисникот повеќе не пребарува канали – системот му нуди што да гледа.
Дополнително, новите ИПТВ системи користат адаптивен стриминг со динамичко прилагодување на квалитетот (Adaptive Bitrate Streaming). Ова овозможува непречено гледање дури и при нестабилен интернет, што е особено важно за рурални или мобилни корисници.
УЛОГАТА НА ОБЛАК (CLOUD) ТЕХНОЛОГИЈАТА
Современите ИПТВ сервиси се сè повеќе базирани на cloud инфраструктура. Наместо локални сервери, содржината се складира и дистрибуира преку глобални мрежи. Ова носи неколку предности:
Подобра стабилност на стримингот
Помала латенција
Полесно скалирање на системот
Автоматски backup и сигурност
Cloud IPTV овозможува и централизирано управување со корисници, листи и канали, што е особено важно за администратори и реселери.
ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА И КОРИСНИЧКО ИСКУСТВО
Еден од најинтересните нови аспекти е персонализацијата. IPTV апликациите денес нудат:
Персонализирани листи на канали
Историја на гледање
Продолжување на содржина (resume playback)
Мулти-екран синхронизација
Ова значи дека корисникот може да започне да гледа на телевизор, а да продолжи на мобилен уред без прекин.
ИНТЕГРАЦИЈА СО ДРУГИ ТЕХНОЛОГИИ
IPTV повеќе не функционира изолирано. Денес е интегрирано со:
Smart Home системи (гласовна контрола преку Alexa или Google Assistant)
Мобилни апликации
VPN и безбедносни системи
Streaming платформи како Netflix, YouTube и други
Ова создава унифицирано медиумско искуство каде сите извори на содржина се достапни на едно место.
НОВИ ФОРМАТИ И КВАЛИТЕТ
Во 2026 година, се повеќе IPTV сервиси нудат:
4K и 8K резолуција
HDR (High Dynamic Range)
HEVC (H.265) и AV1 компресија
Ниска латенција за спортски настани
Овие технологии значително го подобруваат квалитетот на сликата и ја намалуваат потребната интернет брзина.
БЕЗБЕДНОСТ И ЛЕГАЛНОСТ
Со растот на IPTV, расте и вниманието кон безбедноста. Новите системи користат:
DRM (Digital Rights Management)
Енкрипција на стримовите
Контрола на пристап по IP или уред
Автоматско откривање на злоупотреба
Легалните IPTV сервиси стануваат сè поорганизирани, додека нелегалните платформи се под постојан притисок.
УЛОГАТА НА АВТОМАТИЗАЦИЈА
Автоматизацијата е клучен тренд, особено за технички напредни корисници. Денес постојат скрипти и алатки кои:
Автоматски ажурираат M3U листи
Филтрираат неработечки канали
Организираат категории
Генерираат EPG податоци
Ова е особено корисно за луѓе кои управуваат со голем број IPTV извори.
ИДНИНАТА НА IPTV
Во блиска иднина, IPTV ќе стане уште повеќе интегриран со интернет инфраструктурата. Очекувани трендови се:
Целосно AI управувани интерфејси
Интерактивна телевизија (гласање, избор на камери)
Виртуелна и проширена реалност (VR/AR)
Персонализирани реклами базирани на податоци
IPTV ќе се движи кон целосно индивидуализирано искуство каде секој корисник ќе има уникатна телевизиска средина.
Автоматски споено мислење:
Aj pomagaj i ti salji mi listu twobroterss je
Do sega nieden sto prodava ne mi e dadel teSt taka da ti ke bides prviot , prati mi tuka vo poraka nemam WhatsApp/Viber, molam ti se, znam deka si dobar covek so dobro srce i dusaKupi nekoja iptv lista i možeš 4 prenosa da gledaš online

Taj ti ima dva bratanca da mu nekoliko slika u nerealnom vremenu zaljepim hahaaaa.Do sega nieden sto prodava ne mi e dadel teSt taka da ti ke bides prviot , prati mi tuka vo poraka nemam WhatsApp/Viber, molam ti se, znam deka si dobar covek so dobro srce i dusa![]()
Zabranjeno je fotografiranje na serverima jer bi netko mogao dobiti srčani udar na ovim vrućim danimaTaj ti ima dva bratanca da mu nekoliko slika u nerealnom vremenu zaljepim hahaaaa.
Inace lista je odlicna sta je je.
Nit da stucne vrhunska.
Stalker isto odlican twobroterss

postoji - udpПиши на whatsapp/viber.+38978893420
Kupi nekoja iptv lista i možeš 4 prenosa da gledaš online
Pisimi na WhatsApp/Viber.+38978893420
Ke ti dadam super lista da gledas fudbal i da uzivas
Pisimi meni na WhatsApp/Viber.+38978893420
Dobices dobro listu
Ne postoi nijedan iptv strim da ide u realno vreme mora kasniti malo
A sto dobivas so toa sto nerviras nekogo
Bravo druze sekoja cest za postov se dobro si objasnil bravossss
Ma nije to loše uopšte. Gledaš utakmicu i padne go. Onda prebaciš na onu koja kasni pola minute i opet vidiš go. Dva puta se raduješpostoji - udp
Objasnjenje o kasnjenju pogadja najvise prodavce, a ja bas uzivam zbog toga !
Ne pecam se na price, kako neki od njih hrane porodicu na taj nacin.
Jedno je kasnjenje od par sekundi, a drugo od par minuta.
Neka nadju izvore sa najmanje kasnjenja.
Zao mi je ljudi da placaju uslugu koja toliko kasni !
koliko npr. kasni prenos utakmice nekog kanala u twobrotherss listi, a koliko u nekoj drugoj
uvek cu pre platiti listu, u kojoj prenos kasni par sekundi

Zamisli stavis 10 two broters stalkera.Zabranjeno je fotografiranje na serverima jer bi netko mogao dobiti srčani udar na ovim vrućim danima![]()
Pošalji aktivni mac i pokrenut ćemo ga, ja nisam mogao pokrenuti mrak i popizdio sam od nervoze i jednu od 200 konekcije roknuo na Telegram i op prije nekoliko dana sam pokrenuo mrak, jebeš mrakJedino se ovu nemoze na mac gledati. Nema sanse reddevils.. Ako netko ima ja ga izazivam da mi posalje da provjerim dali govori istinu. Pricam iskljucivo za mac portal/c

Kako ga uopce skeniras. Jbt treba milijon proxi. Ja sam isto odustao od pokretanja. Vise neznam ni dali je aktivan mac kojij imam par.Pošalji aktivni mac i pokrenut ćemo ga, ja nisam mogao pokrenuti mrak i popizdio sam od nervoze i jednu od 200 konekcije roknuo na Telegram i op prije nekoliko dana sam pokrenuo mrak, jebeš mrak![]()
mrak sam povadio u m3u...Kako ga uopce skeniras. Jbt treba milijon proxi. Ja sam isto odustao od pokretanja. Vise neznam ni dali je aktivan mac kojij imam par.