Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav.Pozdrav Zokiniko. Ako imas neku listu sa VOD Germany mozes poslati.
Hvala unaprijed.
hvala za info ,bio dussa od covekaDobio je ban , niko ne zna zašto probali smo preko moderatora foruma zamoliti da ga vrate , niko ništa i Rapča se jednostavno povukao sa foruma , to je ono što ja znam ...
Автоматски споено мислење:
I dsukija izbacivaju svaki tjedan evo opet ga nema.Dobio je ban , niko ne zna zašto probali smo preko moderatora foruma zamoliti da ga vrate , niko ništa i Rapča se jednostavno povukao sa foruma , to je ono što ja znam ...
Автоматски споено мислење:
Što "bio duša od čoveka"? , živ i zdrav je ,još je duša od čovekahvala za info ,bio dussa od coveka
iptv-71
Tacno je sve sto pises.Svi ovi sto su ,zadnjih dana, "vaskrsli" su laznjaci 100%. Pitaj "zlocka"Nisi mi odgovorio jel znas da su vam hakirani svi nalozi od foruma i da brises neduzne ljude koji nisu ni gore.
Si ti svestan sta radite il niste..
I sta cete poduzet pod tim pitanjima sta ste izbrisali ljude sa foruma ni krive ni duzne.
A ovaj sofi snosi krivicu za nekolicinu.

lose si me svatio,rec je sto ga nema u furumu,hvala bogu da je ziv i drav zato sam i pozdravioŠto "bio duša od čoveka"? , živ i zdrav je ,još je duša od čoveka
Znam, drug šalio sam se , nisam mogao da odolim a da ne odovorim .Živ i zdrav bio!lose si me svatio,rec je sto ga nema u furumu,hvala bogu da je ziv i drav zato sam i pozdravio
cekiraj pmPozdrav svim dobrim Ljudima.imali jedna lista sa EU i EXYU za momka u Ćoşku .Hvala Ako ima
Probaj IBO Player ili IPTV Smarters Pro,ako ih podrzava tvoj model LG-aPozdrav forumasi,imam listu u kojoj noviji strani Filmovi nemaju prevod,pa me zanima kako dodati prevod,koje app podržava LG tv
Trenutno imam aktivirane smart iptv I dupleks ali ne nalazim opcije za ubaciti titl.
Ako je uopšte moguće dodati preko app?