Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Па не е проблем, ако се почитуваат правилата може дазсе смени, да не прима делот за пишување текст освен македонски, па кому му одговара ке остане, треба да се видат искуствата и со другите форуми, но мислам дека ако се сака се може да се постигне

pocelo hinjsko podj ,svi to znaju ko ti neznas druze ,sa nalogom starim 4 dana
veliki pozdrav i respect, tebi i razaracu
Автоматски споено мислење:

mozete li mi reci na kom kanalu najcesce pratite svetsko prvenstvo

pitanje je za sve ljude dobre volje, nesto uporedjujem, pa zato

Последно уредено:
Дали некој има некоја листа за да ставам на STB Emu а да ги има сите спортски канали Arena Sport и оние мскедонските Arena?

Tие што ги имам листите ми кочат кога има светско.

Burmann, ali nisam mogao da se loginujem pod tim nikom
Burmann je stari IPTV al i ostalih clan dosta foruma ....
Ako si mi taj stari znalac pozdrav veliki.,,,,,nadam se da zdravlje sluzi dugosmo u ovome ostalo ce ici narano.Ali nesto ga jedno vreme nisam cuo oa mi neobicno?

veliki pozdrav za staru ekipu, bas mi je drago da sam opet sa vama

Sta pricas bas mi drago vec sam se pitao gdje si.
Izgleda ti unuci porasli pa imas vise vremena.
Pazi sad ovo sekunda.
@suki.p meni dodje ko suki.prijatelj, hehehehee

Vi pojedinci kao da zelite da ova tema zamre.
Ionako se nekad ne pise po deset dana.
E moj druže, nekada je ovaj forum baš bio živ, s obzirom da se nekada baš i učilo o svemu ovome, e sad nekako svi bi hteli sve odmah, kada se setim koliko sam ja vremena provodio čitajuči ovaj forum i serbianforum kako bih krenuo sa svim ovim stvarima i ostao sam tu negde zaglavljen od pre dve tri godine ali mislim da meni iskreno sasvim dovoljno za ovo što gledam i što imam, sreća pa se nađe sa starim stvarima još, mogu zamisliti koliko svi ostali su ispred mene, ali ne žalim se dok se ima dobro je, iako se nekad imalo za sto života sada je dosta teže ali podnošljivo dok je vas i znanja stare garde.

Back
На врв Bottom