СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде нов светски првак?

• Вкупно гласачи
    104
Статус
Затворена за нови мислења.
Да сум Иранец не знам како би ги поднел овие две минути
Баш сега отворив табелата и Иран сеуште стоеше како 8ми во третопласираните, ама кратко додека не беше ажурирана и си се врати Сенегал на тоа место, подобра гол разлика. Колку и да е нефер системов барем нуди одредена неизвесност. Кој не си ја заврши работата на време, ќе кини живци до последни секунди.

Утре е недела, но некако преголем ризик ми е да се остане да се гледа натпреварот помеѓу Алжир и Австрија и пријателски Х, иако имаат Алжирците шанса да се светат за 1972 година.

Ова трето коло не ми се погоди нешто, премногу калкулирање, доста репрезентации поради распоредот беа во привилегирана позиција...
Погоди тој што напиша дека со 4 бода се оди во 1/16, Сенегал со 3 отиде...

Многу млитаво делуваат Португалциве, нека се крстат во срединава Фернандес Витиња Нуњеш инаку го обраа бостанот

Или они или Белгија ќе падне уште наредна утакмица :coffee:

Да, на Иранциве фудбалов им е најголема грижа, други проблеми во моментов немаат.
Им се погоди на УСА што испадна Иран, од почеток сакаа да не ги примат на Мундиал...сега евреите одма ќе планираат нешто

Аргентина лабаво без пот до полуфинале.
Иста приказна секогаш.

Се надевам сега ќе ги тепаат противниците, а не на пенали да гураат.

Хрватска-Португалија и Мароко-Холандија го добија најлошиот можен слот, после полноќ. Ајде за САД и Мексико е разбирливо да играат во Прајм Тајм, сепак се домаќини, тука е и Колумбија на која им одговара тој вечерен термин, ама овие две утакмици се со европски екипи во незгодно време.

Ајде пак сите во очекување на финале Роналдо - Меси.
Иначе за афричкиве се оствари сите освен утепаниците Тунис да поминат даље. Вака гледано сите освен ДР Конго и Зеленортските имаат и убави шанси да идат понатаму. Сите имаат големи очекувања од Мароко, ја би прогнозирал дека Сенегал и Египет се во подобра ситуација за изненадување. Аргентина нема да ме чуди да падне пред 1/2 финале, едноставно групата им беше прелесна. Врачарот не им помогна на Гана против Хрватска, нема ни против Колумбија. Треба да се припази на Колумбија таму , Швајцарија никад у живот не сум видел да поминат 1/8 финале , кој ги ебе нив.
Уште една убава недела за гледање фудбал , оваа може и најубава од првенството , после тоа ќе се проретчуваат. Поради работните обврски се надевам пола од утакмиците ќе успеам да ги испратам.
Кој е на годишен одмор шо вика Тони Стојановски нека зима пивата и нека ужива во маратонот.:pijani:

Конго многу лесно може да се најде во следна фаза благодарение на бодот со Португалија.
Било каква победа одма ги носи во следна фаза.

Интересно е што има шанси само Сенегал како трет со 3 бода да оди натаму, сите други ќе се со 4.
Не беше тешко да се погоди :kafence:

Роналдо има 40 години, што и да лупа глупости по медиумите очигледно го газат годините, не ни требаше да се појави на светсково.
Меси треба да погледне што го чека ако одлучи да игра и следно.

Роналдо има 40 години, што и да лупа глупости по медиумите очигледно го газат годините, не ни требаше да се појави на светсково.
Меси треба да погледне што го чека ако одлучи да игра и следно.
Меси е 39 :D и кажа дека ова му е последно големо натпреварување со репка.

Меси е 39 :D и кажа дека ова му е последно големо натпреварување со репка.
Незнаев дека пред некој ден му бил роденден.
Ако е точно паметно од негова страна, и да освои и да не освои оваа треба да се повлече како топ професионалец. Роналдо само се брука затоа што има магарешки инает.

Хрватска-Португалија очекувам рак утакмица каде Хрватска ќе чека контри и прекини, а Португалија ќе кружи како киша око Крагујевца немоќно и без идеи.

Не исклучувам тука и 0-0 резултат и пенали.

Франција, Шпанија, Германија, Аргентина и би требало Англија да поминат лесно, иако оставам мал простор за кикс кај Англичаните, останатите се отворени дуели. До душа, мислам дека и Колумбија лесно ќе ја поминат Гана.

Останатите се отворени дуели, јас како најинтересни би ги издвоил Холандија-Мароко и Бразил-Јапонија.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom