СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде светски првак?

• Вкупно гласачи
    155
  • Гласањето е завршено на .
Чешка и Турција најголеми разочарувања. Првите имаа лесна група, другиве имаа добар состав. Изгледа тие ке се две единствените европски земји кои ке испаднат...
Шкотска има да испадне ла ба во, со 3 бода и минус три.

Како можеа онака да се избламираат Јужна Кореа,од Шитхоле изгубија бе :facepalm:
Јапонија очекуван бод со Шведска,е сега значи до тука било штом со Бразил ќе играат ама барем покажаа игра до сега и се без пораз.

Како можеа онака да се избламираат Јужна Кореа,од Шитхоле изгубија бе :facepalm:
Јапонија очекуван бод со Шведска,е сега значи до тука било штом со Бразил ќе играат ама барем покажаа игра до сега и се без пораз.
Да не бидне да ги треснат Бразил на несакајќи. Гадна репка се Јапанците баш затоа што сите ги потценуваат, а Бразил не игра ништо ова првенство. Со Шкотска дадоа 3, од кои 2 им беа поклон.

Да не бидне да ги треснат Бразил на несакајќи. Гадна репка се Јапанците баш затоа што сите ги потценуваат, а Бразил не игра ништо ова првенство. Со Шкотска дадоа 3, од кои 2 им беа поклон.
Убаво би било ама не верувам Бразил да испадне олку рано

Убаво би било ама не верувам Бразил да испадне олку рано
Тимот им е пун со старци и ѕвезди со дигнат нос како Винишиус.
У секој случај ќе биде интересен натпревар.

Еквадор сепак на потешкиот начин пројдоа и драго ми е поради тоа. Не знам со кого ќе играат, ме мрзи да гуглам и така е калакурница цело првенство од тој аспект, али како и да е ќе бидат можеби најнепосакуваниот противник од сите третопласирани.

Еквадор сепак на потешкиот начин пројдоа и драго ми е поради тоа. Не знам со кого ќе играат, ме мрзи да гуглам и така е калакурница цело првенство од тој аспект, али како и да е ќе бидат можеби најнепосакуваниот противник од сите третопласирани.
Со Мексико по изгледиве

Сакам Сенегал да продолжат понатаму, им се пдна доста тешка група но покажаа дека можат да играат.

Back
На врв Bottom