СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

За кои репрезентации навивате на Светското првенство во САД, Мексико и Канада, 2026?

• Алжир

• Аргентина

• Австралија

• Австрија

• Белгија

• Босна и Херцеговина

• Бразил

• Канада

• Зелено'ртски острови (Cabo Verde)

• Колумбија

• Хрватска

• Курасао

• Чешка

• ДР Конго

• Еквадор

• Египет

• Англија

• Франција

• Германија

• Гана

• Хаити

• Иран

• Ирак

• Брег на слонова коска

• Јапонија

• Јордан

• Мексико

• Мароко

• Холандија

• Нов Зеланд

• Норвешка

• Панама

• Парагвај

• Португалија

• Катар

• Саудиска Арабија

• Шкотска

• Сенегал

• Јужна Африка

• Јужна Кореја

• Шпанија

• Шведска

• Швајцарија

• Тунис

• Турција

• САД

• Уругвај

• Узбекистан

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Brazil mnogu podobri bez Raphinha.. Sho se desi so choeko propadna ova godina.. Sfakam brazilec ama ne mi license od toj tip sho propagat posle 2 sezoni.. Jbg dobro e sho go zedovme Anthony Gordon. Kill me

Колку бода мислите дека ќе имавме во оваа група ако се квалификувавме наместо Чешка? (и Милески да останеше)
4 бода сигурно (против Јужна Африка би победиле). Данците веројатно би имале 6-7 бода, може и 9.

Brazil mnogu podobri bez Raphinha.. Sho se desi so choeko propadna ova godina.. Sfakam brazilec ama ne mi license od toj tip sho propagat posle 2 sezoni.. Jbg dobro e sho go zedovme Anthony Gordon. Kill me
Ќе си се врат и у форма за кога ќе треба у ЛШ. Мислам дека и уморот го стигна малце, и самиот факт што се повреди го кажува истото. Голем товар влече во Барса на свој грб, со и без него не е исто. Таман е сега поголема ротација ем ќе одмори малце.

Фан факт - Сер Алекс Фергусон беше тренер на Шкотска во Мексико 1986 (прво првенство кое го паметам) и тој не успеа да влезе во нокаут фаза :angel:
Шкотска никогаш нема влезено во нокаут фаза, а има играно едно седум-осум пати.

#Колумбијанки
Французите со вино ќе частеле....

Пизда им матер скржава, коњакот за нив си го чуваат. Исто ко на саем - коњак не даваат да пробаш, само вино.

Засега форматов е добар. Зошто? Затоа што екипите имаат мотив да гризат за бодови во сите три текми во групата.
Мхм, прав си! Затоа сега Алжир и Австрија ќе се борат кој да изгуби. ;)

Шо кур се откажал Патрик Шик ко пичка некоја на 30 години од репрезентација? Да не мислеше дека ќе освои Чешка ебате црепот. Класика има некој после лошо првенство со 5+ години кариера уште во него што напушта ко дунде некое.

Шо кур се откажал Патрик Шик ко пичка некоја на 30 години од репрезентација? Да не мислеше дека ќе освои Чешка ебате црепот. Класика има некој после лошо првенство со 5+ години кариера уште во него што напушта ко дунде некое.
А па он што талент беше ебаго у просекот.

Каде бе оваа го признаа. Копачката у глава уште малце

Back
На врв Bottom