Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 12.605
- Поени од реакции
- 14.381
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уопште Шведска не е инклузивна со само 5 црнци. Треба да учи од Франција и Англија.Еве друга листа
Не знам ни оваа дали е точна
Ќе треба братот Forza ACM да ги преброи лично, па да добиеме релевантна статистика
Прегледај го приврзокот 480780

Изгледај ја пак утакмицата па види како шутираат како екипи од трета лига. Таа со Шпанија беше финале, сосема различно од второ коло по групи.Абе Англија да сакаше и Шпанија ќе ја тепаше во финалето на ЕП 2024, ама не сакаа ни тогаш.
Каде бе со муабетиве …
Голема предност во квалификациите е домашниот терен во баражите. Уште полошо е што домашниот терен во финалето се утврдува со ждребка.Чешка подобро и да не се пласираше. Каков резил во таква лесна група. А ние што згрешивме толку што ни го дадоа Седло да не води во баражот.![]()
Ј. Африка - Канада ќе е интересна затоа што и за двете екипи е прв пат да поминат групи.
Сега проверив - во сите можни сценарија Босна игра против САД, освен во едно, а тоа е ако сите 4 третопласирани од групите А, C, D, F се тие кои нема да одат понатаму. Значи Чешка (евентуално Кореја), Шкотска (евентуално Мароко или Бразил), Парагвај/Австралија, Шведска (евентуално Јапонија или Холандија) - сите 4 да се најслаби третопласирани во групите, што е речиси невозможно. Но ако евентуално се случи такво нешто, тогаш игра со победникот од група Е, а тоа е Германија.
Значи 99,9% е сигурно: САД - Босна и Херцеговина.
Немаат загарантиран пласман, сите домаќини ќе играат квалификацииПовеќе среќа на Еуро 2028 кога ќе бидат кодомаќини.

Немаат загарантиран пласман, сите домаќини ќе играат квалификации![]()

Без врски ќе идат натаму.Јужна Африка врска немаат.