Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Корејката број 1, Колумбијката број 2, Холанѓанката број 3 ресто небитно.![]()
World Cup's Most Stunning Women in the Stands#girls #worldcup #fyp #foryou #football
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com

Абе коментирајте си тамо сс МарсссСелу за коментатори у тему за Арену пакети.
Сфе си мислу дека после Зелено'Ртци ке испиеф 4 комада. Жал ке ми е за Возиња, ама реалноста е таа срц.
Зоран Мишевски коментираше калчо на телма воедно и Јувенташ еСо главата и сите делови од телото гарантирам дека коментаторите на Арена не грешат како овие слепци. А пази, ние интерашите поприлично ги пцуеме и тие од Арена (не сите) поради икс причини.
Не може да ме убедиш дека тие од Арена 90 минути ги мешаат Кунде и Олисе, нема теоретска шанса, или Јамал со Ојарзабал. Или дека 20 пати викаат дека Шпанија 2002 освоила СП. Не ме јеби едно е лапсуз, друго е незнаење. Овој Зоран Мишевски убеден сум дека го упропастува гуглот пред утакмица, 2000 табови му се отворени и од што сака да бомбардира со информации не знае кај тера, греши, повторува 20 пати грешни работи, а гарант мисли дека е интересен и дека луѓето прв пат го слушаат тоа што го кажал.
Пример, мене Драган и Тони ми се добри коментатори за фудбал, не дека не грешат и они ама се гледа дека имаат познавање, само и кај нив проблемот е што немаат "коментаторска кондиција" зашо освен на вести не се појавуваат нигде. Друго се овие од Арена со 3832872722 преноси неделно, сакал нејќел формата ќе ја имаш.
Нема некое Нусе од С.АрабијаКорејката број 1, Колумбијката број 2, Холанѓанката број 3 ресто небитно.
Инаку пак одуговлачале заради реклами 250 мил по пауза кешира фифа.
Кеиф ќе ми биде да испаднат на крај во групата 3 или 4ти со гол разликаКакви гревови се овие од Белгија, како со преплет црева да играат..

Иранката бр. 1, французинката со нигерчето последна. Се друго измеѓу нив.Корејката број 1, Колумбијката број 2, Холанѓанката број 3 ресто небитно.
Инаку пак одуговлачале заради реклами 250 мил по пауза кешира фифа.
Nit komentiral na Telma nit e za Juve za Inter eЗоран Мишевски коментираше калчо на телма воедно и Јувенташ е Nikad
Takov mrtov komentator, normalno deka ke naviva za mrtov tim..Nit komentiral na Telma nit e za Juve za Inter e
Да му бричат.Медиумите го нападнаа Доку зашто си отишол дома да присуствува на раѓањето на прво дете место да играл против Иран![]()
Ne se sekiraj toj drugiot za Juve bese e toj bese poim za mrtvilo i neznaenje.Ne mi teknua kako se vikaseTakov mrtov komentator, normalno deka ke naviva za mrtov tim..
koja telma ne tropaj gluposti na tera lokalno kradeno italjansko i brazilsko ima komentiranoЗоран Мишевски коментираше калчо на телма воедно и Јувенташ е![]()
Djabe e od Bitola toa ekoja telma ne tropaj gluposti na tera lokalno kradeno italjansko i brazilsko ima komentirano
ima specificen radiski glas i e zafaten pishi za sajtovi, lokalni radija znam na vremeto, voditel na site klubovi pelister utakmicite, na site bitni nastani e vo zivo vo evropa, nesto so nieden komentator osven toj vo mk momentalno go nema
arno ama ocigledno e sea prevozbuden i prenapnat, golem znalec na sportski fakti megjutoa fudbalskoto znaenje e drugo od igrata, malku ako se opusti i smiri mozi da gi nadmini ovie gluposti sho gi tresi