СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

За кои репрезентации навивате на Светското првенство во САД, Мексико и Канада, 2026?

• Алжир

• Аргентина

• Австралија

• Австрија

• Белгија

• Босна и Херцеговина

• Бразил

• Канада

• Зелено'ртски острови (Cabo Verde)

• Колумбија

• Хрватска

• Курасао

• Чешка

• ДР Конго

• Еквадор

• Египет

• Англија

• Франција

• Германија

• Гана

• Хаити

• Иран

• Ирак

• Брег на слонова коска

• Јапонија

• Јордан

• Мексико

• Мароко

• Холандија

• Нов Зеланд

• Норвешка

• Панама

• Парагвај

• Португалија

• Катар

• Саудиска Арабија

• Шкотска

• Сенегал

• Јужна Африка

• Јужна Кореја

• Шпанија

• Шведска

• Швајцарија

• Тунис

• Турција

• САД

• Уругвај

• Узбекистан

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Абе коментирајте си тамо сс МарсссСелу за коментатори у тему за Арену пакети.
:icon_mrgr:

Сфе си мислу дека после Зелено'Ртци ке испиеф 4 комада. Жал ке ми е за Возиња, ама реалноста е таа срц.

Корејката број 1, Колумбијката број 2, Холанѓанката број 3 ресто небитно. :D

Инаку пак одуговлачале заради реклами 250 мил по пауза кешира фифа.

Какви гревови се овие од Белгија, како со преплет црева да играат..

Абе коментирајте си тамо сс МарсссСелу за коментатори у тему за Арену пакети.
:icon_mrgr:

Сфе си мислу дека после Зелено'Ртци ке испиеф 4 комада. Жал ке ми е за Возиња, ама реалноста е таа срц.

А знаеш што е заедничко помеѓу тебе и Зеленортски отоци?
- Оток

Ххахахаххахахахахаххахахахахахаха

Шалу се
Поштују те
Поздраф нездраф

Со главата и сите делови од телото гарантирам дека коментаторите на Арена не грешат како овие слепци. А пази, ние интерашите поприлично ги пцуеме и тие од Арена (не сите) поради икс причини.

Не може да ме убедиш дека тие од Арена 90 минути ги мешаат Кунде и Олисе, нема теоретска шанса, или Јамал со Ојарзабал. Или дека 20 пати викаат дека Шпанија 2002 освоила СП. Не ме јеби едно е лапсуз, друго е незнаење. Овој Зоран Мишевски убеден сум дека го упропастува гуглот пред утакмица, 2000 табови му се отворени и од што сака да бомбардира со информации не знае кај тера, греши, повторува 20 пати грешни работи, а гарант мисли дека е интересен и дека луѓето прв пат го слушаат тоа што го кажал.

Пример, мене Драган и Тони ми се добри коментатори за фудбал, не дека не грешат и они ама се гледа дека имаат познавање, само и кај нив проблемот е што немаат "коментаторска кондиција" зашо освен на вести не се појавуваат нигде. Друго се овие од Арена со 3832872722 преноси неделно, сакал нејќел формата ќе ја имаш.
Зоран Мишевски коментираше калчо на телма воедно и Јувенташ е :icon_lol:

Нема некое Нусе од С.Арабија :icon_mrgr:

Медиумите го нападнаа Доку зашто си отишол дома да присуствува на раѓањето на прво дете место да играл против Иран :facepalm:

Иранката бр. 1, французинката со нигерчето последна. Се друго измеѓу нив.

Медиумите го нападнаа Доку зашто си отишол дома да присуствува на раѓањето на прво дете место да играл против Иран :facepalm:
Да му бричат.
Нека го погледаат видеото на Јасикевичиус.

Зоран Мишевски коментираше калчо на телма воедно и Јувенташ е :icon_lol:
koja telma ne tropaj gluposti na tera lokalno kradeno italjansko i brazilsko ima komentirano

ima specificen radiski glas i e zafaten pishi za sajtovi, lokalni radija znam na vremeto, voditel na site klubovi pelister utakmicite, na site bitni nastani e vo zivo vo evropa, nesto so nieden komentator osven toj vo mk momentalno go nema
arno ama ocigledno e sea prevozbuden i prenapnat, golem znalec na sportski fakti megjutoa fudbalskoto znaenje e drugo od igrata, malku ako se opusti i smiri mozi da gi nadmini ovie gluposti sho gi tresi

koja telma ne tropaj gluposti na tera lokalno kradeno italjansko i brazilsko ima komentirano

ima specificen radiski glas i e zafaten pishi za sajtovi, lokalni radija znam na vremeto, voditel na site klubovi pelister utakmicite, na site bitni nastani e vo zivo vo evropa, nesto so nieden komentator osven toj vo mk momentalno go nema
arno ama ocigledno e sea prevozbuden i prenapnat, golem znalec na sportski fakti megjutoa fudbalskoto znaenje e drugo od igrata, malku ako se opusti i smiri mozi da gi nadmini ovie gluposti sho gi tresi
Djabe e od Bitola toa e

Back
На врв Bottom