The xx
Russia state-affiliated bot. ☑️
- Член од
- 8 април 2013
- Мислења
- 9.282
- Поени од реакции
- 17.962
Слабо Германија сега за сега. Холандија изигра за сите пари денеска.Нејќе и нејќе
Ја бон и 500 извадив, 500 остаив за играње, до сега 300 отидоа![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Слабо Германија сега за сега. Холандија изигра за сите пари денеска.Нејќе и нејќе
Ја бон и 500 извадив, 500 остаив за играње, до сега 300 отидоа![]()
чамугите до сега газат на светско, ништо чудно и вака да останеСлабо Германија сега за сега. Холандија изигра за сите пари денеска.
И за двата поништени гола си беше фаул.Welcome to the club брату. Види ги имам Германциве 2+ прво. Види за што досуди сега фаул и како ретардирано игра ГерманијаДај барем да оставаме во подфорумот за кладење барем нека прават пара ако играат контра нас.
Шала на страна сомнителен фаул, не видов повторена.
Шузнам, Сане отсечен десно, Вирц ала Ливерпул текма, само Мусиала напиња и пробува нешто. Единствено ако фарбаниве задремат во некој момент.Ќе ја свртат Германциве во второ.
Незнам јас тоа не сум експерт. Имаме овде членка што се дружела со судии може да елаборираИ за двата поништени гола си беше фаул.
Тврд мек, тој и е.

Сане требаше уште од Европското да седи на клупа а според мене ниту во репка залужува типот, крш беше дури и во Галатасарај. Типот има вртоглав пад во кариерата. Нагелсман незнам што гледа во овој. Освен ако не си праат мечување со мечовите па ради тоа. Вирц исто така крш сезона овој го игра прв тим.Шузнам, Сане отсечен десно, Вирц ала Ливерпул текма, само Мусиала напиња и оробува нешто. Единствено ако фарбаниве задремат во некој момент.
Имаа и тие проблем со Јапанот. Со екипи што се бранат со низок блок ама сепак денеска изиграа лепота од офанзива. По земја. Мене сепак мислам дека Англија ќе зема. Затоа и гласав за нив. А за послабиве Ј.Кореа и Сад ми оставија супер впечаток.чамугите до сега газат на светско, ништо чудно и вака да остане
Па ти боље глеај само Афкон.Непопуларно, но навивам за овие африкански(второкласни) екипи против фаворитиве.
Koj ti e ovoj?Овој Нмеча какво животно е! Прв пат го гледам.