СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

За кои репрезентации навивате на Светското првенство во САД, Мексико и Канада, 2026?

• Алжир

• Аргентина

• Австралија

• Австрија

• Белгија

• Босна и Херцеговина

• Бразил

• Канада

• Зелено'ртски острови (Cabo Verde)

• Колумбија

• Хрватска

• Курасао

• Чешка

• ДР Конго

• Еквадор

• Египет

• Англија

• Франција

• Германија

• Гана

• Хаити

• Иран

• Ирак

• Брег на слонова коска

• Јапонија

• Јордан

• Мексико

• Мароко

• Холандија

• Нов Зеланд

• Норвешка

• Панама

• Парагвај

• Португалија

• Катар

• Саудиска Арабија

• Шкотска

• Сенегал

• Јужна Африка

• Јужна Кореја

• Шпанија

• Шведска

• Швајцарија

• Тунис

• Турција

• САД

• Уругвај

• Узбекистан

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Welcome to the club брату. Види ги имам Германциве 2+ прво. Види за што досуди сега фаул и како ретардирано игра Германија :pos: Дај барем да оставаме во подфорумот за кладење барем нека прават пара ако играат контра нас.

Шала на страна сомнителен фаул, не видов повторена.
И за двата поништени гола си беше фаул.
Тврд мек, тој и е.

Ќе ја свртат Германциве во второ.
Шузнам, Сане отсечен десно, Вирц ала Ливерпул текма, само Мусиала напиња и пробува нешто. Единствено ако фарбаниве задремат во некој момент.

Ќе играт нерешено да не бутнат нас гревовите шо игравме 1&3+. Јебем ти брегово слоноваче.

И за двата поништени гола си беше фаул.
Тврд мек, тој и е.
Незнам јас тоа не сум експерт. Имаме овде членка што се дружела со судии може да елаборира :D

Брегот игра доста добро за сега, не мрднаа Германија.

Шузнам, Сане отсечен десно, Вирц ала Ливерпул текма, само Мусиала напиња и оробува нешто. Единствено ако фарбаниве задремат во некој момент.
Сане требаше уште од Европското да седи на клупа а според мене ниту во репка залужува типот, крш беше дури и во Галатасарај. Типот има вртоглав пад во кариерата. Нагелсман незнам што гледа во овој. Освен ако не си праат мечување со мечовите па ради тоа. Вирц исто така крш сезона овој го игра прв тим.

Незнам дали пратите. Нагелсман јако се има спукано со Ундав. Пред светсково ама пак го зедоа. Типот заслужи да игра. Имаше доста подобра сезона од овие двајцава али тоа е.

чамугите до сега газат на светско, ништо чудно и вака да остане
Имаа и тие проблем со Јапанот. Со екипи што се бранат со низок блок ама сепак денеска изиграа лепота од офанзива. По земја. Мене сепак мислам дека Англија ќе зема. Затоа и гласав за нив. А за послабиве Ј.Кореа и Сад ми оставија супер впечаток.

Back
На врв Bottom