СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде нов светски првак?

• Вкупно гласачи
    104
Статус
Затворена за нови мислења.
Нејќе и нејќе

Ја бон и 500 извадив, 500 остаив за играње, до сега 300 отидоа :icon_mrgr:
Слабо Германија сега за сега. Холандија изигра за сите пари денеска.

Welcome to the club брату. Види ги имам Германциве 2+ прво. Види за што досуди сега фаул и како ретардирано игра Германија :pos: Дај барем да оставаме во подфорумот за кладење барем нека прават пара ако играат контра нас.

Шала на страна сомнителен фаул, не видов повторена.
И за двата поништени гола си беше фаул.
Тврд мек, тој и е.

Ќе ја свртат Германциве во второ.
Шузнам, Сане отсечен десно, Вирц ала Ливерпул текма, само Мусиала напиња и пробува нешто. Единствено ако фарбаниве задремат во некој момент.

Ќе играт нерешено да не бутнат нас гревовите шо игравме 1&3+. Јебем ти брегово слоноваче.

И за двата поништени гола си беше фаул.
Тврд мек, тој и е.
Незнам јас тоа не сум експерт. Имаме овде членка што се дружела со судии може да елаборира :D

Брегот игра доста добро за сега, не мрднаа Германија.

Шузнам, Сане отсечен десно, Вирц ала Ливерпул текма, само Мусиала напиња и оробува нешто. Единствено ако фарбаниве задремат во некој момент.
Сане требаше уште од Европското да седи на клупа а според мене ниту во репка залужува типот, крш беше дури и во Галатасарај. Типот има вртоглав пад во кариерата. Нагелсман незнам што гледа во овој. Освен ако не си праат мечување со мечовите па ради тоа. Вирц исто така крш сезона овој го игра прв тим.

Незнам дали пратите. Нагелсман јако се има спукано со Ундав. Пред светсково ама пак го зедоа. Типот заслужи да игра. Имаше доста подобра сезона од овие двајцава али тоа е.

чамугите до сега газат на светско, ништо чудно и вака да остане
Имаа и тие проблем со Јапанот. Со екипи што се бранат со низок блок ама сепак денеска изиграа лепота од офанзива. По земја. Мене сепак мислам дека Англија ќе зема. Затоа и гласав за нив. А за послабиве Ј.Кореа и Сад ми оставија супер впечаток.

Овој Нмеча какво животно е! Прв пат го гледам.

Непопуларно, но навивам за овие африкански(второкласни) екипи против фаворитиве.

Непопуларно, но навивам за овие африкански(второкласни) екипи против фаворитиве.
Па ти боље глеај само Афкон.
:icon_mrgr:

Сенегал јаки по десну страну, ке га едеф Шфабе.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom