СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

За кои репрезентации навивате на Светското првенство во САД, Мексико и Канада, 2026?

• Алжир

• Аргентина

• Австралија

• Австрија

• Белгија

• Босна и Херцеговина

• Бразил

• Канада

• Зелено'ртски острови (Cabo Verde)

• Колумбија

• Хрватска

• Курасао

• Чешка

• ДР Конго

• Еквадор

• Египет

• Англија

• Франција

• Германија

• Гана

• Хаити

• Иран

• Ирак

• Брег на слонова коска

• Јапонија

• Јордан

• Мексико

• Мароко

• Холандија

• Нов Зеланд

• Норвешка

• Панама

• Парагвај

• Португалија

• Катар

• Саудиска Арабија

• Шкотска

• Сенегал

• Јужна Африка

• Јужна Кореја

• Шпанија

• Шведска

• Швајцарија

• Тунис

• Турција

• САД

• Уругвај

• Узбекистан

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Ова е почеток, ќе гледаме уште многу утакмици, 1/16 ќе биде интересно, 1/8 финале исто. Уште не играле Халанд, Меси, Роналдо и други. Ќе биде интересна игра само да не ја удрат на дефанзива многу во нокаут фазата. Гледам критики за паузата, јас мислам дека ако сакаме да гледаме динамичен и брз фудбал мора да има пауза 2 3 минути, нема шанси да се трча и гура 90 минути без престан брз фудбал со борба.

kako be nema sansi? kolku izmeni ima u denesno vreme u sporedba so porano pa porano i se trcalo i imalo brz fudbal.. so vakvi pauzi se gubi momentumot, nema sansi da vidime povtorno kako germanija go renda brazil ili kako nekoja mala selekcija sokira nekoja golema dur se u nokdaun. ubavinata na fudbalot e nekogas bas toa sto imas iznenaduvanja sto moze nekoj 89 min da napaga za drug da im dade gol od kontra i da pobedi, drsko, nezasluzeno ama so nekolku briljantni potezi u odbrana i samo eden u napad. cel zivot ke ja pamtam brazil protiv argentina, italija 90ta.... cela utakmica brazil igra viktorija pred golot na argentina i nekade 10 min pred kraj maradona pravi solo akcija.... podava na kanidza koj go matira tafarel.... 3 precki bezbroj odbraneti udari na goikochea koj slucajno uleta u repkata odkako pumpido se povredi...

so vakvi prekini prasanje e sto ke bea posovetuvani brazilicite togas ili pred nekoja godina koga germanija gi izgazi doma... zalosno e da se unistuva sportot koj gi saka cela planeta samo da im se udovoli na amerite za nekolku reklami poveke... izgleda malku se miljardive od tv prava i 1000cite dolari za karta...

Тој што ја дизајнирал горнава тренерка на Шпанија треба да лежи доживотен затвор без право на помилување-во самица.

Зошто Шпанциве не се расположени да ја пеат химната
Затоа што нивната химна нема текст.
Автоматски споено мислење:

@Mud Што е смешното не капирам?

Ова фудбал ли е бе во првиве 15 минути, на што личи ова, дефинитивно новиов формат тешка утка ќе испадне, па подобро ние да се пласира ме отколку вакви репрезентации како Курасао, зеленортските острови и слични.

Ова фудбал ли е бе во првиве 15 минути, на што личи ова, дефинитивно новиов формат тешка утка ќе испадне, па подобро ние да се пласира ме отколку вакви репрезентации како Курасао, зеленортските острови и слични.
А знаеш дека земаа прво место во група, пред Камерун?
Патем, да беше претходниот формат, ние ни бараж немаше да играме.

А знаеш дека земаа прво место во група, пред Камерун?
Патем, да беше претходниот формат, ние ни бараж немаше да играме.
Знам, муабетот ми беше што кур воопшто се пласираат ако мислат да играат ваков фудбал. И уште пострашно први во група а играат на ниво на Андора.

Знам, муабетот ми беше што кур воопшто се пласираат ако мислат да играат ваков фудбал. И уште пострашно први во група а играат на ниво на Андора.
А каков фудбал треба да игра Капе Верде против Шпанија?

Па сигурно не не ваков досаден фудбал, а да бидам искрен и Шпанциве се катастрофа.
Па сигурно не очекуваш ПСЖ-Баерн утакмица.
Резултатот засега вика 0-0, тоа за нив е повеќе од ОК.

Па сигурно не очекуваш ПСЖ-Баерн утакмица.
Резултатот засега вика 0-0, тоа за нив е повеќе од ОК.
Па очекувам малку пожива утакмица, ај терајте си таму мое мислење си кажувам не напнувајте сите,

Back
На врв Bottom